AKTUELNO

Otvorila dušu!

Kao i svakog utorka, na programu televizije ''Pink'' je novo izdanje kultne emisije ''Amidži Šou'', a Ognjen Amidžić je ugostio više nego aktuelnu ekipu i to regionalnu pop zvezdu Natašu Bekvalac i zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša Bekvalac kao samohrana majka dve ćerke, progovorila je o roditeljstvu i kako se nosi sa odgajanjem svojih naslednica, Katje i Hane.

Jako mi je teško zato što sam samohrani roditelj, Hana ima 15, Hana uskoro puni 4, nemaju veze jedna sa drugom i tek sad razumem ono ''Malo dete, mala briga'', jer kad dete uđe u pubertet, to je igranka. Hana i ja imamo prelep intiman odnos, ali ono što se respektuje napolju ne respektuje se unutar porodice, nije da nismo bez problema, ali guramo - priča Nataša, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Moj najveći problem kad je omladina u pitanju je da su ih društvene mreže odvukle od interesovanja koje su njima u biti. Deca nemaju specijalan interesovanja, sem ekstremnih situacija, to se vidi od malih nogu. Mislim da smo svi u problemu sa omladinom - zaključila je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.