AKTUELNO

Kako saznajemo, palo je pomirenje između do juče posvađanih partnera.

Ni poruke Ivana Miladinovića koje su osvanule u medijima, a po kojima je on varao svoju suprugu, pevačicu Andreanu Čekić, a ni novi sukob koji su njih dvoje imali nedavno u Crnoj Gori, kada su se žestoko posvađali, nije uticao na to da dođe do njihovog razvoda. Kako saznaje Pink.rs, tačno je da su se Andreana i Ivan pomirili, ali to nije sve što je poznato javnosti.

Andreana i Ivan su se nedavno žestoko posvađali u Crnoj Gori, gde je ona snimala svoje nove spotove. On je zapravo napao njenog frizera dok su plovili zajedno sa društvom na jednom brodiću. Ta scena je bila za mnoge neprijatna, zbog čega je Andreani puk'o film i izbacila je Ivana iz svog stana - otkriva za naš portal izvor blizak Čekićevoj.

Isti izvor otkriva da je došlo do pomirenja između njih dvoje i da sada ponovo funkcionišu kao bračni partneri. I ne samo to, već je ona dozvolila Ivanu da se ponovo useli u njen stan u Beogradu. Andreana je odlučila da pruži još jednu šansu Ivanu nakon više incidenata koji su pratili njihov brak u proteklom periodu, a zbog kojih je folk pevačica doživela brojne neprijatnosti na javnim mestima.

Autor: Pink.rs

#Andreana Čekić

'