AKTUELNO

Ostala je potpuno nema!

Nakon što su zadrugari prokomentarisali podelu budžeta Marka Janjuševića Janjuša, on je dobio reč i obratio se cimerima:

Mića me poznaje pet godina, provalio je da sam jako ljubomorna na Aleks, koja je sad u ovoj situaciji. Oni bi ostali bez hrane, da nisam odabrao ove ljude koje jesam. Neke stvari smo promenili, Zola je dobro rekao... Boli me ku*ac za sve. Moje mišljenje je da danas nisam pogrešio, dao sam ljudima budžete koje sam im dao. Dalili sam rekao ono što radi u Zadruzi i dao joj mali budžet. Trebalo je da joj dam srednji, ali ona ima pare - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se ne sećaš ni šta si rekao! - vikao je Mihić.
Rekao si da je to zbog onoga što je sinoć uradila. Ja odlično znam da o Dalili misli sve najgore! - rekao je Mića.
Dalila, ti meni ništa loše nisi uradila, ali meni se se*e od svakog tvog izlaganja. Da li ste vi videli veće zlo?! - obratio se on Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne zanima - rekla je Dalila.
Što se Viki tiče, ona je jedina koja me uvek pita da li sam gladna. To što ona pravi ova s*anja, ona je trebalo da dobije srednji budžet, a Nevena mali. Da sam Mihiću dao srednji budžet, on bi sada ćutao - nastavio je Janjuš.
Tako kaži, da si ućutao danas ljude srednjim budžetima - zaključio je Mića.
Ako se neko lečio od kocke, to si ti, ti si imao veće probleme od mene. Ako nekome ne znače pare u životu, to sam ja, poenta je u rečima - govorio je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ozbiljna budala, koja je došla u rijaliti - vređao je Janjuš.
Ja sam doktor nauka za tebe! - uzvratio mu je Mihić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga