AKTUELNO

Sve joj sasuo u lice!

Nakon Dalile Dragojević, Marko Janjušević Janjuš se na današnjoj raspodeli obratio Matoroj.

Matora, razmišljam da ti dam mali budžet, ali neću, ali dao bih ti ga. Malopre kad sam slušao onu priču ko je dvoličan. Ja MC Aleks ne bih rekao nijednu ružnu reč, nije ona tebe pljuvala, nego ti nju. Da ti vidiš ono, ono, i posle svega toga, ti sve isto kako te ona, a onda posle dva dana joj spremaš švedsi sto. Ti hraniš 10 ljudi ovde u kući, to jeste lepo, ali sutra ćeš reći: "Šta sam ja radila...". Ne znam šta da ti kažem, sama sebi praviš sve. Ja Aleks ne bih rekao jednu stvar, rekla ti je kako stvari stoje, ti ne j*beš sistem. Vidim da komentariše neke muško-ženske teme, kako se svađaju i mire, to ti radiš, ali vi niste u vezi. Mi imamo najbolji odnos ove godine. O tebi imam dobro mišljenje, uvek si tu, ja te gotivim. Znaš da smo dobri i voleo bih da tako ostane do kraja. Ponekad se viđamo i napolju, a voleo bih nekad da izađemo. Nemoj da tražiš krivca u njoj - rekao je Janjuš.
Za neke stvari sam ja kriva, za neke ona, ali najviše ja, jer sam ja to dozvolila sebi - dodala je Matora.
Nikad ti ne bih dao mali, srednji budžet dobijaš - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandi, mali budžet, ne družimo se, to je to. Znaš šta radiš u rijalitiju i to je to - nastavio je Janjuš, pa uzeo veliki budžet:
Ovaj budžet ću dati osobi koja je pokazala da u rijalitiju može da se funkcioniše normalno, da mogu da se ne prave sr*nja, da možeš da poštuješ nekog koga voliš. Proživela je i mnogo dobrih i loših strana. Ima smisla za humor, jako veliki, dobra je osoba. Za neke koji nisu dobri prema njoj, naravno da nije dobra. Mnoge pevačice su bile slabe na tu osobu, kao i mnoge rijaliti učesnice. Nije mogao da se odupre mnogima. Za neke se kaje, verovatno za većinu. Shvatio je da nešto treba da promeni u ovoj rijalitiju, a ta osoba sam ja. Nagradiću sebe velikim budžetom za ovu sezonu. Iskreno, zaslužujem sam sebi. Zaslužujem veliki budžet ove sezone, pratili ste me ranijih sezona, znate kakav sam bio. Shvatio sam da me neko gleda, da radi takve stvari kao što sam radio. Daću sebi veliki budžet - poručio je Janjuš i zasmejao zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana spasojević, izvini, mali budžet. Nismo bliski toliko, imaš bliže ljude od mene, ja ne mogu, videla si koliko imam budžeta. Mogu reći da mi ništa loše nisi uradila, niti rekla, imaš poštovanje prema meni. Slagao bih kada bih rekao da nam je odnos loš. Video sam stvari koje si radila, koje mi se nisu svidele. Bitno mi je da ne ugrožavaš sebe. Od mene imaš mali budžet - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.