AKTUELNO

Otvorila dušu!

U novom izdanju čuvene emisije "Premijra - Vikend Specijal", voditeljski duo Bojana Lazić i Tijana Prica ugostile su kraljicu narodne muzike, Lepu Lukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepa se na samom početku dotakla svoje vitalnost, te otkrila svoj tajni recept za izgled u devetoj deceniji.

Puno se smejem, manje se osećam staro kada se smejem. Kažu da sam duhovita, a ja kad mi neko da šlagvort, odmah ide iz glave, ništa ne nameštam! Sami mi dolazi kad treba da kažem nešto duhovito, to ne može da se namesti, ako nisi duhovit, tu nema pomoći. I uvek što mislim - kažem. Što na um to na drum, uvek sam iskrena - kaže Lepa.
Prelepo je bilo, po tri meseca ne dolazimo kući! Jedan koncert u selu, jedan uveče... To je pevanje tri meseca po svaki dan. Svi budemo zajedno, zezamo se u autobusu, pravimo svašta, zamke, ali ja sam ta koja uvek čačka. To smo znali da radimo najviše Era i ja, ali i pokojni Cune Gojković je bio jako duhovit, kao i pokojni Tozovac, ali ja sam bila broj jedan za njih! Ko god potpiše ugovor za turnerju pita: "Je l' ide Lepa?" "Pa, gde može bez lepe?!" Tako da sam uvek znala da napravim štos na svoj račun, a onda i na njihov, niko se na mene nije ljutio - otkriva pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Lukićeva kaže da je sa nekoliko koleginica u čestom kontatku, ali da joj najviše nedostaje Merima Njegomir.

Ja se danas najviše čujem sa Zoricom Brunclik, ona me često zove da me pita kako sam, sa Snežanom Đurišićem, to su moje dobre koleginice, Cakana, Bekuta i pokojna Merima... Sa njom sam se čak i družila i stalno smo se čule - kaže Lepa.
Bila sma voljena žena i volela sam. Nemam reči za moje partnere, nigde vrata nisam zatvorila leđima. Ja se kod kuće nisma ponašala kao Lepa Lukić, nisam nikad bila iznad njega - zaključila je Lepa u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.