AKTUELNO

Komentari samo pljušte, svi hvale 'novu' lepoticu!

Anja Radić (20) iz Beograda, ime je devojke koja je u El Šeiku odnela titulu najlepše devojke, te će predstavljati Srbiju na izboru za Miss Sveta 2022. godine.

Miss Srbije je student Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, a kako je otkrila, njen životni moto je: "Ne treba ići kroz život, već rasti kroz život."

Anja se ovim povodom i oglasila na društvenoj mreži Instagram, te se javno zahvalila svojoj pordršci, koja je bila uz nju tokom celog takmičenja.

- Čekala sam da mi se slegnu utisci da bih se svima obratila. Pre svega želim da se zahvalim mojoj kompaniji i Vesni de Vinči na poverenju i savetima, supervizoru na zajedničkom radu, porodici i prijateljima na podršci i lepim porukama. Potrudiću se da svoj mandat iskoristim na kvalitetan način i da budem što bolji ambasador svoje zemlje u svetu. Predamnom je puno rada i izazova da bih sledeće godine pokazala svoj maksimum i predstavila Srbiju i našu kulturu na takmičenju za Mis Sveta - izjavila je Radićeva.

Prva pratilja je Anela Džanović iz Priboja, koja je ponela i titulu Miss šarma, druga pratilja je Anđela Bucalo, Miss Teen internacional i ambasador Šarm El Šeika u lepoti je Venera Stanisavljević.

Autor: P.R.