AKTUELNO

Sve karte stavili na sto!

U novom izdanju kultne emisija ''Magazin In'' koja već 20 godina obara sve rekorde gledanosti na televiziji ''Pink'', voditeljka i autorka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu iz nikad turbulentnije ''Zadruge 5'', i to Dalilu Dragojević, Filipa Cara, Nikolu Grujića Gruju, Milanu Šarac Mimu i Lepog Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ih je upitala zbog čega su plakali zbog raskida i razvoda u najgledanijem rijalitiju. Zbog izneverenih očekivanja, zbog samih sebe ili zato što su im povređeni ego ili sujeta.

Plakala sam zbog svega. Zaljubila sam se u Filipa, mislila sam da je ljubav za ceo život i stvarno sam ga tako gledala. On je meni dosta obećavao, da ćemo živeti zajedno, imali smo te vizije za budućnost. Zajedno smo maštali o svemu, a onda se desilo da sam ostavljena preko noći, a da ne znam razlog. Kasnije vređanje, onda kreće da mi se budi griža savesti prema Dejanu. U tim trenucima zaljubljenosti u Filipa ništa me nije interesovalo, gledala sam ga, bilo mi je kao da lebdim. Posle toga sam pala i krenula da udaram u zidove. Sve mi je bilo povređeno - priča Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam u glavi da se to može desiti, ali ne na takav način. Nisam mogla da se oduprem svojim osećanjima, imala sam svakodnevne razgovore i plakanja sa Filipom i Matorom. Eto, desilo se šta se desilo, Bože moj, ne može ništa da se ispravi - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatvoreni smo, živimo svi zajedno. Ne možeš da pobegneš od svega, razvela sam se i i dalje živim sa bivšim mužem i bivšim dečkom - dodala je Dalila.

Filip Car se nadovezao, pa priznao da je i on zbog svega plakao u rijalitiju:

Znao sam pustiti suzu, ne na način kao drugi momci, ali i te kako sam znao plakati - priznao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.