AKTUELNO

Otvorili dušu!

U najnovijem izdanju kultne emisija ''Magazin In'' koja već 20 godina obara sve rekorde gledanosti na televiziji ''Pink'', voditeljka i autorka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu iz nikad turbulentnije ''Zadruge 5'', i to Dalilu Dragojević, Filipa Cara, Nikolu Grujića Gruju, Milanu Šarac Mimu i Lepog Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je pitanje Sanje Marinković koje je potpuno promenilo tok emisije.

Kažu da se neverstvo i suze najteže praštaju, vi tamo često prolazite kroz dramu, zbog čega vam je ovih dana mnogo teško u Zadruzi - glasilo je pitanje čuvene voditeljke.
Ovih dana mi se izdešavalo dosta situacija zbog kojih sam imala prebačaje i nisam znala šta radim i pričam. Onda mi se desila situacija sa Filipom za koju sam mislila da mi se nikada više neće desiti - priča Dalila, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta se tu pomešalo, izgubila ljubav, pa dobuila ljubav i opet izgubila. Na kraju smo opet završili zajedno, ne u vezi, ali desilo se šta se desilo. Sve to kad se pomeša, ostane mi da idem glavom kroz zid - zaključila je Dragojevićka.
Ja sam godinama gladan ljubavi, ali bežim od ljubavi. Totalno sam emotivno nezreo, ja to priznajem. Imam osećaj krivice da sam nekome napravio nešto loše i da se ne može nositi sa tim - priča Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.