AKTUELNO

Da li je ovo ljubav na pomolu?

Anđela Đuričić je sledeća zadrugarka koja je otkrila koga i zašto šalje u direktnu borbu za opstanak u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Ane, ja bih se složila sa vima da si se fino istakla ovde, ali i izdigneš iz situacije u kojoj si bila zbog momaka. Mislim da su te ovde bezveze napali jer su to bili samo kratki poljupci sa momcima u kratkom vremenskom nperiodu. Zaista ti ja to ne b ih uzela za zlo. Mislim da nisi napravile neke kardinalne greške, da bi ti se toliko zamerilo. Da si i ušla u vezu sa Mensurom, mislim da bi se to prekinulo čim bi ušao Anđelo. Smatram da si se iskreno zaljubila, sijaš i totalno si se promenila. Meni ste jako lepi zajedno i mislim da ćete biti najlepši par u kući, meni si preslatka i kao neka bombonica. Što se tiče Tare, mislim da je Ša sve u pravu za ono što ti je rekao, verujem da je to sve neka korist. Mislim da je Anđelo idealan dečko za tebe - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensura stvarno gotivim, mislim da je kvalitetan momak. Kada me mnogi ovde nisu kapirali on jeste i to jako cenim i poštujem. Mi dolazimo iz iste sredine i ne mogu da pobegnem od toga, jer sam tako živela do sada, a on to potpuno razume. Iskreno, sa većinom njegovih stavova se slažem, iako neke stvari ne podržavam. Što se tiče pažnje i poštovanja, to je za mene idealan potez muškarca. Znam da je iskren kada priča sa mnom i da mi je ovde uvek pravi prijatelj. Što se tiče ljubavi sa Milicom, nadam se da ćete rešiti sve, ne bih se mnogo tu mešala. Nominovaću Anu jer sam dosta bliža sa Mensurom - rekla je Đuričićeva.
Meni je stvarno Ana draga na poseban način, ali u onom najnormalnijem smislu. Voleo bih da sa njom provodim mnogo više vremena, da možemo da razgovaramo. Imam osećaj da se mi najbolje razumemo, jer dolazimo sa istih prostora. Imamo zajednički jezik i dosta zajedničkih tema. Ne gledam je kao devojku, već kao neku posebnu ličnost - dodao je Ajdarpašić.
Vidi kako je Mateja pocrveneo - nasmejao se Milošević.
Moram da kažem da nisam ljubomoran i da ni jedan muškarac ne treba da bude ljubomoran na mene jer nas dvoje nećemo biti zajedno i ja to odgovorno tvrdim. Majke mi to je tako - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Krstović je naredni nominovao.

Šaljem Anu - kratko je rekao Krle.

Nakon njega ustao je i Marko Janjušević Janjuš.

Dobro veče Milane. Kratak ću biti. Što se Ane, moram reći da je prema meni odlična, a ovo što radi ovde me ne interesuje. Po meni ne radi ništa strašno. Ne treba da ide na više frontova, ne treba joj loša reputacija, slatka je i fina. Što se tiče Mensura, naš odnos je osim one svađe totalno okej, nemamo problema. Odnos Milice i Mensura me ne interesuje, njegova stvar - rekao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga