AKTUELNO

Nije mu ćutao!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović. Na red da bira između njih je došao Sefan Mihić:

Ovo su izuzetne nominacije. Tri stvari koje karakterišu Mensura, jedna je lažni moral. Jedno je teorija a drugo je praksa. - krenuo je da priča Mihić ali su ga prekinuli Mensur i Milica.
Tri teme koje vežu Mensura, su lažni moral - i opet ga je prekinuo Mensur, pa je Mihić nominovao Mensura i demonstartivno napustio emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je nominovala Tara Simov:

Šaljem Mensura, ostavljam Anu - rekla je brzo Tara, a nakon nje je nominovao Osmakčić.
Menur i ja nemamo nikakv odnos, iskreno mislim da je naš odnos loš, a on je konstantno podbadao. Ima taj ciničan osmeh, koji je meni odvratan, on je jako čudan, rade mu klikeri, ali ima poremećaj ličnosti, ne znam da li je mehaničar ili Hari Poter. Niko ga ne razume jer se ponaša kao klošar. On podbada mene ili Cara, Cara pogotovo, a sa mnom je imao sukobe zbog Milice za koje je ona kriva. Ne gotivim ga nikako, ima on veliki kompleks, doduše imam ga i ja, volim da budem najbolj. On mene ne gotivi od samog početka jer je Stanija rekla da sam ja najbolji frajer u kući. Ne gotivim ga a imam toliko stvari koje ne podržavam- smatram da puno stvari radi zarad naroda, zarad nekih baka i deka jer oni glasaju za njega, on kalkuliše, a Milica ga je zeznula. Samo nek mene ostavi - rekao je Marko.
Kad tad ćemo - dobacio je Mensur i pretio Osmakčiću.
Ana je sa druge strane top, imaš energiju, interesantna si, pravi si paket devojke, i svaka ti čast na tome. I da moram, da napmenem da on ima toliko kompleksa, da sve ponižava, šaljem Mensura - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.