AKTUELNO

Sa njim ne može tako!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović. Na red da bira između njih je došao Anđelo Ranković:

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Ane, poštop verujem da će Mensur imati neki komentar. Ana je jako pozitivna, ima lepu energiju, a mene iskreno ne zanima šta je bilo pre mene. Ona je sa svojih 19 godina dovoljno zreala, a vidi se da ona nije dovoljno emotivna zrela. Ja prošle godine nisam imao želju da uđem u neki odnos, ali ovde sada želim - rekao je Anđelo, a onda komentarisao Mensura:
Ja nikada nisam video osobu koja ima toliko visoko mišljenje o sebi, mada ja cenim to, ali ako se ne preteruje. Međutim, kada neko konstanto to pominje, on uopšte nije takav. Ne dopada mi se njegov odnos prema meni od samog početka - pričao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ljubomora - ubacio se Mensur.
Nije toi ljhubomora, ali tebe drma sujeta i kompleksi, ti odmah napadaš kada se neko pojavi, a ne poznaješ. On vikom, bukom i drekom potenciraš uzdizanje sebe. Ja ne znam ko je Mensur, a on je mene nazvao ovaj momak, a zna ko sam - govorio je Anđelo, kada ga je Mensur opet prekinuo:
Ja njea znam kao osobu koja je bila sa Teodorom. Ja za njega nisam čuo ništa loše - ubacio se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega znam kao osobu koja je bila sa Minom - rekao je Anđelo.
Ja sam bio sa Minom, a što se tiče Teodore, naša veza je bila sjajna, i svi znaju da Teodora nije imala se*s sa mnom sa 20 godina u rijlatiju, a Milicu će svi znati kao devojku koja se čeričilka sa tobom sa 17 godina. Ti ne možeš i da hoćeš mene da poniziš, ali ne možeš - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sada objasnio da me zna kao osobu od Zadruge 1, a govori da sam ovaj momak. Ja ove sezone neću ćutati. Ostavljam Anu naravno, šaljem Mensura - nominovao je Anđelo pa otkrio da on nema problem sa Mensurom zbog Milice.
Ljudi prilaze Anđelu i govore da Milica gleda u njega - rekoa je Milan.
Milica je slobodna devojka i njoj može da se svidi bilo ko. Ja sam hteo da obavim razgovor sa njom, ali nisam stigao. Ja nisam pucao na Tomovića sa kojim se dopisivala, a mene nije poremetio ni Marko, ni Fran.Meni nije jasno Milicino "Ja ga ne gledam sa namerom", ali to nije ni bitno. Ona je slobodna,može ona da radi šta hoće - rekao je Mensur.
To što vi pričate je čista glupost - ubacila se Milica.
Ja nemam potrebe kao Anđelo da naglašavam bicepse - rekao je Mensur.
Ja nisam nikada rekao ništa loše za Milicu, ali smatram da imaš mnogo grešaka sa njom, jer joj ne činiš dobro čak i ako joj želiš dobro - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.