AKTUELNO

Izgleda da je vremenom umesto sve starija - sve mlađa!

Devedesetih godina Severinin talenat prepoznao je Zrinko Tutić koji je procenio da bi upravo ona mogla da postavne velika zvezda. Tada je lepa Splićanka pobedila na Zagrebačkom festivalu pesmom ''Sklopi oči muzika dok svira''.

Foto: Jelena Balić

Kada Tutić je nazvao Severinu i ponudio joj saradnju javila se njena majka Ana i pitala:"Je li to onaj Zrinko ili nas neko zeza?".

Foto: Printscreen Youtube

Ugovor su potpisali 1992. godine. Tada je s pozajmljenih 4.000 maraka Severina iznajmila svoj prvi stan u Zagrebu, a danas joj za haljinu nije problem da izdvoji preko 3.500 evra . Toliko je nedavno iskeširala za Gučijev komad.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još:HOĆE DA SE PROLEPŠA: Andreana Čekić ide po NOŽ! (VIDEO)

Korekciju usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladalački izgled platila je oko 400 evra. U splitskom frizerskom salonu kosu je nadogradila ekstenzijama.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, to je mala svota za razliku od one koju je Seve izdvojila za svoj "makeover". Kad je bila 17-godišnjakinja njegovala je gušće obrve. Tada Spličanka nije imala pune usne kao danas. O svojim plastičnim operacijama nije nikad govorila. Priznala je da je operisala nos, kako ona kaže, zbog devijacije septuma.

Foto: Printscreen Youtube

Razlika je vidljiva i na Severininim zubima. Naime, 1990. godine nije se mogla pohvaliti holivudskim osmehom kakav ima danas. Mnogi nagađaju kako je Severina operisala i grudi.

Autor: Pink.rs

#Severina Kojić

#pevačica

'