AKTUELNO

Nakon što je sabrala utiske, Suzana je smogla snage i progovorila o onome što je doživela.

Voditeljka i spisateljica Suzana Mančić i njen emotivni partner Simeon Ocomokos doživeli su pravu dramu na grčkom ostrvu Kitera, gde su letovali. Naime, ovo ostvo zahvatio je stravičan požar, a usred čitave drame našao se i ovaj par.

Foto: YouTube screenshot

- Ljudi moji, ono je bilo strašno! U trenutku vidite dim u šumi a već u narednom kako ozbiljan plamen guta sve pred sobom. U tim trenucima ne znaš šta da radiš. Ljude je uhvatila panika, počeli su da beže, da vrište. Nije mi bilo svejedno, samo sam uhvatila Simicu za ruku da se u onoj gužvi ne izgubimo - u dahu je ispričala Suzana, a onda nastavila priču:

Foto: TV Pink Printscreen

- Vrlo brzo nam je policija javila da treba da se spremimo za evakuaciju. U trenutku ne znas ni gde da ideš ni šta da pokupiš. Mozak ti blokira u momentu, ali hvala Bogu da smo se vrlo brzo opasuljili. Svi su pokupili samo najosnovnije stvari i počeli da beže jer se nije znalo kad će vatrogasci uspeti da obuzdaju tu vatrenu stihiju. Prvo smo krenuli ka aerodromu da se evakuišemo, ali smo na pola puta saznali da su svi letovi otkazani zbog gustog dima, da vam ne pričam koja se kolona stvorila na toj deonici. Simon je sve vreme bio na telefonu. Njegov dugogodišnji prijatelj ima brod i sva sreća da su bili udaljeni samo 15 minuta od Kitere, tako da je brzo došao po nas, hvala dragom Bogu da niko nije nastrado - prisetila se Suzana ovog traumatičnog iskustva.

Pink.rs

#Požar

#Suzana Mančić

'