AKTUELNO

Drama!

Voditelj Miloš Milošević dao je reč Mateji Matijeviću, kako bi prokomentarisao svađu između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, koja je nastala upravo zbog reperovog razgovora sa njim. Ša je više puta ponovio da je Tara raskinula sa njim jer je rekao da su Mateja i Anđela Đuričić idealan par, a ubeđen je da ona i dalje voli Matijevića.

Da li je tebi ovo normalno? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na klipu sam izneo sve što sam i pre. Ovo je bilo nakon njihove svađe gde sam ja dobio flašu u glavu. Sada kad gledam iz trećeg lica, jeste čudno da nas dvojica pričamo. Ispada čudno, ali on i ja imamo od starta dobar odnos. Pitoa sam ljude da li je normalno da mi Ša bude drag, Karić je rekao da jeste, postavio se lik super. Ja lično nemam ništa sa njihovom odnosom. Mene boli k*rac za naš odnos i to što je bilo, nemam ništa vezano za to. Što bih imao problem da budem OK sa ovim čovekom? Ja sam Ša danas pitao u sobi, da li je normalno da on da nema animozitet prema meni, ako smatra da ona ima emociju prema meni. Rekao mi je: "Brate, ne osećam ništa negativno". Ja to cenim, dobiće nazad rispekt. Ali ono za Pačiće, prvo mi je bilo smešno, a onda sam shvatio da nije smešno. Ja više ovakve situacije neću priređivati, neću komentarisati, a vas ću da zamolim da me izuzmete iz vaše teme. Anđela i ja smo baš komentarisali, on bi već dva dana prišao i rekao sa nama nešto, ali se suzdržava. Mi smo mu dragi, ali se suzdržava zbog nje, to mi je okej. Izuzmite me iz ove teme - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ovaj dečko ne nervira, gotivan je, drag, šmekerica. Ne mogu protiv sebe. Ništa me na njemu iritira. Ja se sa ovakvim ljudima i družim, sport, muzika, oblačenje, ribe... Ja imam problem sa Tarom, ne sa Matejom. Danas je plakala, pričao sam o Mateji i Anđeli, a ne Tari i Ša - rekao je Ša.
On kaže da ne postoji animozitet prema Mateji, a što joj onda prebacuješ Mateju? Kažeš joj da ga nije prebolela. Ne bi ga spominjao da nemaš animozitet - ustao je Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad ne spominjem dečka. NIkad - rekao je Ša.
Tara, koliko ti je puta spomenuo Mateju? - pitao je Anđelo.
Za ova dva dana pet puta, pričao mi je kad je ušao da ga gledam - dodala je Tara.
Što je onda Mateja u ovoj priči? - nastavio je Ranković.
Pričao mi je da se na TV-u vidi da sam opsednuta - istakla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Mateju je siguran da ne bi bio sa tobom - dodao je Stefan Karić.
Ja njega ne pominjem van stola, Tara mi zamera što se družim sa Anđelom i Matejom. Svaki dan mi kaže da se ne družim sa njim i Anđelom, dva dana mi govori - rekao je Ša.
Čak i da ona njega stalno spominje, tebe treba da boli uvo za tog nekog lika sa kojim je bila - poručio je Anđelo.
Ja njoj ne ljubomorišem ni za jednog lika - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ovako, ja tebe neću dirati, neću vređati, neću praviti spletke, ništa na šta se pecaš, da bi me posle vređao. Ne želim nijednu uvredu da dobijem, jer ću izgubiti honorare - rekla je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.