AKTUELNO

Sergej Trifunović iskazao je svoju tugu za pokojnim glumcem

Saznanje da bi na današnji dan Marinko Madžgalj napunio 39 godina mnoge je podsetilo na doživljeni gubitak talentovanog glumca, a Sergej Trifunović je jedan od onih koje je to posebno pogodilo. On je, naime, na svom instagram nalogu objavio Marinkovu fotografiju uz potresan tekst posvećen preminulom prijatelju.

- Kao što znaš, pominjali smo te juče onoliko. Ne nedostaješ, jer si vrlo prisutan. Srećan rođendan, bro- napisao je Sergej u opisu Marinkove fotografije na svom instagram profilu. Sergejeva tuga oseća se u svakoj napisanoj reči, a uz prisećanje na Marinka, Trifunović je jednu fotografiju posvetio i pokojnom Draganu Nikoliću, kome bi juče bio 74. rođendan.

-Srećan i tebi rođendan, ćale! Mada si ti mrzeo da ti se čestita rođendan. Srećan onda nama tvoj rođendan- dodao je Sergej uz fotografiju preminule glumačke legende Dragana Nikolića.

Prošla godina bila je pogubna za srpsko glumište s obzirom da smo se oprostili od četiri glumačke legende, jer pored Madžgalja i Dragana Nikolića, napustili su nas i Velimir Bata Živojinović kao i Milorad Mandić Manda.

Autor: L. B.

#Marinko Madžgalj

#Rođendan

#Sergej Trifunović

'