AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Zašto ste se toliko mučili odvojeno i čekali na pomirenje? Cedevita i fanovi su uz vas - glasilo je pitanje.
Pokazaće se sve vremenom, ali mislim da nju ttaj odnos sa mnom radi. Ona bi bila srećnija i potrebniji bi joj bio Dejan. Ne zbog toga što me ne voli, nego zbog mira u duši. Nisam za vezu spreman niti smo mi kompetentni za to. Ja sam emotivno nestabilan, a mesec dana je jako malo, mi smo trebali mesecima da se upoznajemo - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram da smo se mučili što nismo u vezi, mislim da je mučenje bilo to kako me je ostavio, a za njega taj odnos u kom je bio. Kako bilo, ne smatram da treba da ulazim u vezu ovde. Smatram da mi je potrebno društvo i da se izdignem iz situacije, jer sam zago***la do guše, tako da ću da gledam da poradim na tome. Od njega mogu da očekujem da ustane sutra i da me iznapu**va i smatram da treba da ga poslušam u ovim njegovim savetima - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako postignem dve stvari kod nje, biću srećan. Da ne dolazi u ogrtaču, uplakana, rola se po podu i baca i ako ne bude vređala Dejana. Ako to dvoje postignem, ja sam sam sebi pobednik. Nek ona meni bude smernica isto, ako možda grešim prema nekome - dodao je Car.
Ja ne smatram da treba da se mešam u njegove faze muvanja, tako da mi to ne pada na pamet. Možeš sa mnom razgovarati sa mnom na nivou samo kad mi se nešto dešava - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga