AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Mensura Ajdarpašića.

Šta misliš da Milica pokušava da predstavi kad konstantno ponavlja reči "ti me ponižavaš, ti me psihički ubijaš", da li misliš da je to povezano sa porukom koju je poslala majci, "Ne brini, dobro znam šta radim, nisam glupa" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je dešavalo i u trećoj sezoni, na moje oči me pravi budalom. Neko zaplače, patetika i stane šoka kad ih uhvatiš u laži, jer ja tu besnim kad vidim svojim očima, a ti me ubeđuješ. Ovde sma prvi put doživao da neko neigra kad je očigledno. Može tako da se protumači. Ona nema razlog da plače, jer joj ne fali ništa. Ja je psihički ne ubijam, ali stvari je muče što nije sa mnom i da je to psihički ubija. U svađama joj svašta nešto kažem. Kad misli da se nadmeće i da me provocira, ja je samo vratim na neka dešavanja. Ja sam prema njoj koliiko mogu za nju tu, bliski smo jako i prisni za nekoga ko nije u vezi. više ne komunciram sa nekim devojkama kao pre, postalo mi je dostano i naporno... Po istom su šablonu, nema ništa drugačije - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su ovde sve veze otpočetka do kraja bile bez svađe, ali loš je odnos. Kad je prošlo pet meseci i ima toliko swvađa, ljubomore, loše je. Takav odnos treba da se prekine i ne treba da se produžava agonija, svaka ljubav treba da nas čini ispunjenim. Previše stvari se izdešavalo, upetljana i ja i njena majka. Ona sve govori jer je on tu, a opet nije tu. Želo da joj bude autoritet, a ona je devojka koja je dosta mlađa i ako već želi da joj ukaže na greške, da bude sa njim. Ona ne bi imala nikakvo pravo nešto da mu kaže kad bi on rekao da ide svojim putem - komentarisao je Anđelo.
Ona ti je jutros rekla da dobro vidi šta tri radiš - dobacio je Lepi Mića.
Ja sam je pitao da li ona žuri negde, ako nema druga interesocvanja, ne znam šta joj smeta. Meni lično u ovoj situaciju u kojoj sam okej, a ne smatram da je njoj loše, jer kaže da je i njoj dobeo - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde pokušava od bivšeg partnera da se pravi prijatelj. Danas je rekla da vidi šta on radi, to sam čuo - rekao je Lepi Mića.
On ne bi mogao da izdrži da nju vidi sa drugim momkom - nastavio je Mensur.
Meni je samo čudno ako je voli da mu nije došla želja da se ljubi sa njom, a blizu su. Da li je moguće da ima toliku samokontrelu? - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je duboko u sebi nesrećna, jer želi da bude sa tobom - rekao je Mića.
On to zna, mene samno ubija kad mi kaže da ga nikad nisam volela. Ja ne mogu, meni prija odnos koji imamo, ali šta awko posle takog odnosa ne bude ništa? Trenutno ne fali ništa, ali šta posle? - govorila je Milica.
Ona kaže da njoj treba da bude sa tobom, ne možeš da odlučuješ umesto nje - ubacila se Rešićka.
Ja nju kažem da bez razloga radi neke stvari... Šta da kažem? Mensure, nemaš potrebe da me vređaš, jer me vređaš... Nisam jadna, meni da ne odgovara sklonila bih se, ali on to radi bez razloga - nastavila je Veselinovićeva.
Ovo je dramaw bez potrebe... Ja njoj zlata vredim - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je otišao u izolaciju sa Anom, ti si sedela na krevetu i plakala, to on ne može da vidi - otkrio je Marko.
Zar neko misli da imam potrebu i želim nešto loše njoj? Ja brinem o drugima - rekao je Mensur.
On je tebe grlio, ljubio, kad je otišao ti si sela na krevet, kao da umireš - nastavio je Đedović.
Meni je teško palo što ne mogu da zaspim pored nje, a ne sa kim je otišao... Posle me je pozvao u izolaciju - pravdala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam klipa sa Dalilom, ona je rekla da vrlo dobro zna šta radi, jer je videla dokle ide odnos sa Anom - podsetio je Karić.
Vređa li te da dođe dečko iz karantina kome je trebao jedan dan da te žvali i da te ponizi najgore? Vređa li te to ili ja? - pitao je Ajdarpašić.
Mogu svi da me vređaju, mene vređa ono što ti radiš - odbrusila je ona.
Ona je za neke stvari hladna i nezaonteresovana, samo je zanima koji je moj sledeći potez. ja ne volim prostakluk i više puta sam joj rekla. Sinoć je obukla haljinu, bila je otmena i rekao sam da se pomeri jer stoji kao da je neko umro - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur voli kad se devojke oblače kulturno. Hoće da kaže da je u haljini izgledala kao dama, a posle jeftino - ubacila se Dalila.
To bi imalo smisla da su oni zajedno - rekao je Anđelo.
Ja dok sam bio sa njom u vezi poštedeo sam je svega, bio po 15 dana nikakav... Svašta sam video, ćutao, ali sam bio nikakav... Ja neću da kažem razlog sinoćne rasrave, neću da se ponižavam. Ona ne zaslužuje odnos sa mnom, jer me je od starta lagala... Ja sve vidim, ali o tim stvarima neću da pričam - urlao je Mensur.
Jedna stvar je šta ti hoćeš da vidiš, ali neću da imam raspravu sa tobom - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.