AKTUELNO

Iskren do koske.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Filipa Cara.

Zašto si uvek tako grub prema Dalili, a nisi bio prema Maji - glasilo je pitanje.
Počeo sam se kasnije tako ophoditi prema Maji. Dalila je puno inteligentnija, elokventnija i veći je materijal za ženu nego Maja. Nemaš razumevanja kad uradi tako neke stvari. Imao sam priliku da razgovaram sa njom, dosta je zrela. Nekad budem suroviji i grublji, jer očekujem da budu neke stavri ozbiljnije radi. Ista je i van kamera, ali kad priča sa mnom je iskrenija. Iznenadio me je taj razgovor sa njom, šta znam...Neke stvari koje mi je rekla za Dejana, mislio sam i da je folirant, ali je nezgodna situacija. Treba samo da dođe sebi i da radi na sebi. Vidiš da je danas normalnija - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Filipom razgovarala ozbiljnije i rekao mi je dosta stvari koje nije ovde izneo. Ja sam njemu i tada rekla da mu ne verujem i da mi kaže bilo šta. Ne kažem da će doći ovde do nekog ispada. Kad sam razgovarala sa njim, on je meni rekao sve stvari u koje sam ja sumnjala ovde. Potvrdio je sve moje sumnje, a ja i dalje ne verujem u to, a sigurna sam da želi da mi pomogne. Značio mi je taj razgovor. Nisam znala da je poslao Janjuša da vidi kako sam i ostalo. To mi je drugačije prezentovao ocde za stolom, ali to mi je taj odbrambeni mehanizam koji mi nije dozvoljavao ništa - rekla je Dalila.
Je l' ga voliš - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao sad da li ga volim...Drag mi je i nisam ravnodušna prema njemu. Ja sam njemu rekla da ne može to da očekuje posle svega. Zaljubljenost i ljubav treba razdvojiti - rekla je Dalila.
Sviđa mi se način na koji govori večeras. Ne može da očekuje da priznaš da ga voliš, ali svi smo navijali, a dok nismo pustili da se dešava prirodno, bio je pakao. Mislim da je, negde mislio, da može da ti izbije to iz glave što radiš, tako što će te napu**ti, a ustvari shvatamo da si ti totalno drugačiji tip - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da mu verujem da je istina ono što mi je danas pričao u tom razgovoru - ubacila se Dalila.
Tvoje nepovernje u njega i njegovo u tebe je prisutno - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi pričate kao da smo mi u vezi. Najbitnije je da ja dođem sebi ovde - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga