AKTUELNO

Laknulo mu!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Jutros si se grejao kod Aleks u krevetu, videlo se da ti je bilo jako lepo, što si danas bio opet neraspoložen? - glasilo je pitanje

Foto: TV Pink Printscreen

Raspoloženje mi se menja, uhvati me sve što se dešava, laž i manipulacija. Hvala Bogu što se ovo izdešavalo i sve što se dešava, dešava se sa razlogom. Možda se niakd ne bih dozvao pameti i poklekao bih na neku manipulaciju koja bi bila jadna. Džaba njih 100 sa strane kad rešavam stvari u svojoj glavi. trenutno me je sramota i imam neki blam u sebi. Toliki mi je stepen srsmote da me je bilo sramota da uđem u kuću... Opet me gledaju ljudi, hoće da me pitaju nešto. Sramota me je ovo što se priča i sama pomisao da sam mogao da nasednem treći put i što sam dao drugu šansu. Kad pogledam bolje to, nego da se desilo u maju,. Ja sam znao da će se pomiriti, oni su sad u vezi i pre par dana sam rekao da su u vezi očima i nevidljivom emocijom, koliko god ona da priča o meni. Neka im je lepo i srećno. Ona mene ne može očima da gleda. Ne postoji ni jedno opravdanje šta se sve izdešavalo. Hvala Bogu da je ostavila džojstik i nadam, se da će se razbiti i da ga nije stavila na punjač. Koliko god da mi je teško, dobro mi je - govorio je Dejan.
Ako te je ovo porazilo, da li si ovo bio u inat njoj? - pitao je Milan Milošević.
Nema šta da joj teram inat, niti smo zajendo, niti imao komunikaciju. Da sam hteo da teram inat jeo bih sa Aleks, a ja sam odustao, ona je uzimala parfeme. Da sma htep da izazovem svađu mgao sam na grublji način. Prija mi društvo svake osobe, ona je komunikativna i nezainteresovana za 90% stvari, što mi se sviđa - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.