AKTUELNO

Jedan set fotografija izazvao je totalnu pometnju.

Verica Rakočević, modna kreatorka, godinama već dobija mnoštvo komentaru na račun svog mladalačkog izgleda i duha u 74. godini. Nikada nije krila da veoma vodi računa o izgledu, zbog čega niko ne bi rekao da gazi osmu deceniju, pogotovo kada je vidi u mladalačkim, trendi izdanjima.

Foto: Instagram.com

Sada je izazvala veliku pažnju kada je na Instagramu podelila niz fotografija u kratkom kaputu ispod kojeg je nosima mini suknju i čizme do kolena. Kreatorka je tom prilikom istakla vitke i zategnute noge, a pratioci nisu ostali ravnodušni. Iako je znatno više onih koji su oduševljeni Vericom i njenim izgledom, zbog čega nisu štedeli na komplimentima, bilo je i onih koji smatraju da joj ovakvo odevanje ne priliči, te da bi trebalo da izgleda i ponaša se u skladu sa svojim godinama.

- Prihvatite godine, gospođo. Ne možete glumiti devojku zato što imate dečka mojih godina - glasio je jedan od negativnih komentara, dok se pozitivni ne mogu izbrojati:"Ali kako ti izgledaš, Verka", "Vi ste stvarno predivni", "Godine su samo broj", "Bravo za izgled", samo su neki u nizu.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Verica Rakočević