AKTUELNO

Nije krila oduševljenje!

U toku je "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević otkrio je ko je zauzeo drugo mesto na anketi osoba koje najviše motivišu.

Dejane, Sandra Rešić je na drugom mestu - rekao je Milan Milošević.
Sa razlogom. Oni trenutci koji su po meni bili kobni, visio sma zajedno sa njom vezani liciama i mislim da sam plakao dva dana bez prestanka. Ona je plakala sa mnom i motivisala me. Đedović kad je rekao da se podigne i kad sam izašao iz svega, videlo se da sam je ubacio u svoju negativnu energiju. Toliko mi se posvetila, da je zasluženo - rekao je Dragojević.
Mislim da jeste zbog te situaicje sa Dejnaom, ona priča sa dosta ljudi, ali prvenstveno uz njega. I kad se odrekao nas, bila je tu - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Čestitam Sandri. Ja često znam da je imitiram i glumim, nervira me što sa istim žarom komentariše bitne i nebitne teme. Voleo sa da je nerviram, ali vidim šta ona sve radi. Scena na šipkama je najjača scena - govorio je Miki.
Samo mi traži sok, posleću te kod Dejana - našalila se Sandra.
Zaslužila si - dodoa je Miki.
Verujem da je zbog Dejana, čisto sumnjam da je zbog Osmakčića. Bilo je jako zaznuto biti sa njim i sve što sam proživela sa njim i plakala, jer nisam znala šta da kažem, pa da ne shvati pogrešno i da ja budem kriva. Mislim da je to čovek i da nikoga nisam videla sa toliko bola. Ja bh mnogo volela da sam kao ĐEdović i da mogu da odvojim svoje emocije i da mu više pomognem. HVala i mnogo mi znači - istakla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.