AKTUELNO

Imala je dobar razlog da mu kaže zbogom.

Najpoznatija srpska starleta i novopečena pevačica Stanija Dobrojević priznala je da često nije imala sreće u ljubavi. Uvek su joj određene stvari kod partnera smetale, zbog čega je okončavala svoje emotivne veze, a jedan od najčešćih razloga jeste taj što su njeni momci ispred ogledala provodili više vremena od nje same.

Pročitajte još... Htela da pokaže DRUGARICU, a umesto u nju, svi su gledali u pevačicine GOLE DOJKE! (FOTO)

Foto: Pink.rs

- Svi moji momci su se sređivali duže od mene, a jedan se čak i depilirao. To mi je bilo neprihvatljivo, pa sam ga zbog toga i ostavila - priznala je Stanija.

Ona trenutno uživa u Americi gde, inače, živi i radi, a nedavno je sve iznenadila snimcima sa žurke na kojoj je đuskala u društvu naših studenata.

Foto: Instagram

- Posetila sam jednu studentsku žurku posle sedam godina života u Americi. Otkako sam postala poznata, izbegavala sam takva okupljanja jer nisam znala kako će me gledati. Međutim, odmah sam shvatila da sam prerasla takva okupljanja. Iskreno, postala sam matora za takve zabave i više mi ne prijaju. Toliko sam se zasitila noćnih izlazaka, klubova, gužve i dima da me na takvom mestu možete videti jedino kada nastupam - otkrila je Stanija koja, inače, nije zakazala nijednu tezgu tokom leta, a ovo je njeno objašnjenje.

Foto: Instagram

- Želela sam da se povučem i uživam u letu, pa sam zbog toga otišla u Ameriku. A možda se vratim u Beograd u oktobru ili u septembru - objasnila je Dobrojevićeva.

Pink.rs

#Amerika

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#starleta

'