AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar i voditelj Darko Tanasijević, postavio je pitanje 

Obećala si ocu svom poklon i to je neki tvoj osnov...Obećala si da ćeš Dejanu roditi dete, da li je to taj poklon - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, vidiš čime se bave...Ne, to je nešto čime se on bavi. On odavno ima već unuke i sve, a njemu sam obećala jednu lepu stvar koja će ga ispuniti...Ima i tog nečeg da otvori, ali je on neko ko uživa u jagnjećem pečenju, ali nije to - rekla je Dalila.
Da li i dalje ostaješ pri tvrdnji da ćeš namerno uzeti embrione i roditi Dejanovo dete - pitao je Tanasijević.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Bože Darko. Nemam ja šta tu da uzmimam i bilo šta, ja to kažem u ljutnju, samo sam htela da ga uzdrmam - rekla je Dalila.
Vladaju neke podzemne vode u Ekonomskom dvorištu, šta ti kažeš na to - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Tad sam bila tamo, niti ću više da idem tamo, izašlo mi je na nos. Bila sam tamo 20 minuta, kad se Filip pojavio. On je meni davao savete i za Dejana i za mene, gde sam ja rekla da je malo bolesno da on mene savetuje za to...Nije se razlikovao ovaj put, kad je bila ta prekretnica, smatram da je bilo onako kako je trebalo da se desi...Meni uvek u životu ostanu lepa sećanja i lepe stvari, zato ne mogu da mrzim nikoga- rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga