AKTUELNO

Neutešna!

Hrvatska pevačica Severina Vučković oglasila se na svom profilu na Instagramu povodom smrti kolege, muzičke zvezde Akija Rahimovskog, frontmena grupe Parni valjak. Naime, ona se potresnom porukom i njihovom zajedničkom fotografijom oprostila od njega.

- Jesen u meni caruje... Neprihvatljivo... I šta će sad klinci koji ga nisu slušali uživo? Gripe, sedmi osnovne 1985/6, išli smo zbog Akija... Najbolji pevač na ovim prostorima i najbolji frontmen nekog benda ikada na ovim prostorima. I najslađi... Toliko je smrti, poznatih i nepoznatih ljudi oko nas… Mi što smo ostali, nama je puno gore, nismo se još oporavili od Olivera, Balaševića... Neprihvatljivo… Počivao u pesmi... Volimo te svi - napisala je Severina u okviru objave na Instagramu.

Pevač Aki Rahimovski preminuo je u 67. godini, a uzrok smrti je još nepoznat. Obudkcija će biti gotova do ponedeljka, prenose hrvatski mediji. Iz izvora bliskih bendu Večernji.hr saznaje kako su mu pre par dana operacijom ugradili četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega verovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drugačije i umro je danas u slovenskom Novom Mestu. Uzrok smrti još nije zvanično poznat, no poznato je da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

Autor: M.K.