AKTUELNO

Ovako je ona odlučila!

Autorka i voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković u novom izdanju svoje emisije ugostila je glumicu Anju Mit, pevačice Nadu Obrić i Snežanu Babić Sneki, reperku Sajsi MC i rijaliti zvezdu i voditeljku jutarnjeg programa na RED televiziji, "Ne gledam ti ja to" Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Nada se u jednom trenutku dotakla svog privatnog života i otkrila da uživa kao "vuk samotnjak".

Ja živim sama i izabrala sam da budem sama, vrlo svesno i namerno. Tako sam se organizovala i ja sada uživam u svojoj samoći, i sto puta ponovila sama sebi: "Bolje biti sama sa sobom, nego sam sa idiotom" - iskrena je Obrićeva, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da uvijam, kao što se već zna, ja sam imala dva braka i oba su neuspela, i svaki put kada sam se razvodila bila sam beskrajno tužna. Svesno sam doživela oba puta, zato i kažem da se uvek treba sve uraditi da brak opstane, ako postaji srž zbog kojih brak može da opstane. Često se brakovi završavaju zbog hirova i razilaze se zbog banalnih stvari. To je mnogo stresno, bez obzira ko je ostavljen, a ko ostavlja. Treba se navići na život bez partnera. Tad sam i bila najtužnija. Pomirila sam prvog i drugog muža, mogao je dolazi prvi muž u kuću drugog muža, i to sam uradila zbog dece, jer deca nisu kriva za moju situaciju, ali trebalo je vremena dovesto do te situacije - priča pevačica u emisiji "Magazin In".

Autor: P.R.

#Nada Obrić