AKTUELNO

Nikada nije verovala u njegovu slatkorečivost...

Dalila Dragojević, prethodniih dana preživela je možda i najturbulentiiji period do sada. Od žurke povodom dočeka Srpske Nove Godine, kada je njen bivši muž napravio incident o kome se i dalje polemiše, ona proživljava pravi rolerkoster emocija, a danas se u emisiji ''Magazin In'' potpuno slomila na ljubavne scene sa Dejanom.

Nakon njegove poštede, kada se vratio u Belu kuću i potpuno promenio ponašanje prema njoj, ona je obavila razgovor sa Filipom Carem u ekonomskomn dvorištu i ponovo ostvarila bliski odnos sa njim. Dejanu Dragojeviću je to bio samo okidač, da bude još suroviji prema njoj, te je u nekoliko navrata u emisijama davao brutalne izjave koje su je dovodile do suza. Par dana unazad njih dvoje nemaju nikakav kontakt i ponašaju se kao potpuni stranci, dok je Dalila sve bliža sa Carem, iako nisu zvanično potvrdili vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilina drugarica iz detinjstva, koja retko daje izjave za javnost, oglasila se za Pink.rs i progovorila na temu novonastalih situacija vezanih za bivše supružnike.

Iskreno da vam kažem, ne mogu da je gledam u ovom izdanju. Ona jeste jaka žena i može dosta toga da podnese na nogama, ali sada je potpuno slomljena. Vešto krije emocije, ali je njen štit popustio. Ona je mnogo volela Dejana i posvećena mu je bila pet godina, što je on izgleda nakon lupanja glave zaboravio i doživeo amneziju. Šta god da je uradila, nije ubila čoveka, da bi se ljudi ovako sa njom ophodili. I ona je od krvi i mesa i sve se teže nosi sa osudama. Nakon Dejanovog brutalnog ponašanja se totalno pogubila, a ja sam kao neko ko ih poznaje odavno jasno videla da će njegov preobražaj da se desi, samo je bilo pitanje vremena. Nikada nisam verovala u onu njegovu dobrotu i lepe reči. Kada je shvatio da gubi popularnost i narod koji ga voli, promenio je ploču i izabrao da bude miljenik naroda, a ne da bude sa toliko njemu voljenom ženom. Nikad mu nisam verovala i mnogo mi je krivo zbog ovoga što ona prolazi sada. Nadam se da će se ponovo uzdići i nastaviti svojim putem bez da ga pogleda - zaključila je Dalilina drugarica za Pink.rs.

Dalilina drugarica se na kratko osvrnula i na nezvanično pomirenje sa Carem:

Njoj definitivno treba neko da je podrži u ovom teškom trenutku, a vidim da joj on prija. Vreme će pokazati u kom pravcu će ići njihov odnos, ipak je on neko zbog koga je ona srušila sve što je godinama gradila - dodala je.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga