AKTUELNO

Jedna fotografija poznatih voditeljki zapalila je društvene mreže.

Kratka šoubz forma "City", koja je počela sa emitovanjem pre više od dvadeset godina na Televiziji Pink, zasigurno je ušla u anale kada je domaća medijska scena u pitanju. Po uzoru na ovu emisiju nastale su brojni slični TV formati, a o prvoj postavi emisije "City" i dalje se priča.

Foto: TvPink Printscreen

Zahvaljujući ovoj emisiji voditeljke Rada Radenović i Biljana Obradović preko noći osvojile su sve simpatije domaće publike i postavile određene stadarde, a osim divne poslovne saradnje koja u njima danas budi najlepše uspomene, njih dve sklopile su prijateljstvo koje još uvek traje.

Foto: Promo

Kratak predah od poslovnih obaveza Rada i Biljana iskoristile su za zajednički odmor, a njihova fotografija iz bazena koja je danas osvanula na Instagramu privukla je veliku pažnju pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram

Radini fanovi nisu štedeli komplimente na račun nje i njene prijateljice, a svi su bili saglasni u jednom - da su dvadeset godina kasnije jednako lepe, zgodne i harizmatične, ako ne čak i više nego što su bile na početku svojih karijera.

D. Tanasijević

#Biljana Obradović

#Rada Radenović

#Televizija Pink

#voditeljka

'