AKTUELNO

Počeo je da dobija pretnje u inboks, a onda je i ona odlučila da se obračuna s njim.

Ukoliko ste korisnik Fejsbuka, u poslednjih nekoliko dana verobvatno ste dobili poruku koja kruži ovom društvenom mrežom.

Naime, prijatelji jedni druge upozoravaju da ne prihvataju Fabricija Brambilu za prijatelja, jer će im on hakovati profile.

UPOZORENJE: Reci svim svojim kontaktima sa svoje mesindžer liste da ne prihvataju zahtev za prijateljstvo od Fabrizio Brambilla. On ima fotografiju sa jednim psom. On je haker i povezao je svoj sistem na tvoj akaunt Fejsbuka. Ako ga neko od tvojih prijatelja prihvati, biće prikačen i na tebe, dakle osiguraj se da ga svi tvoji prijatelji prepoznaju. Hvala. Prosleđeno kako je primljeno.

Ipak, na kraju se ispostavilo da se radi o prevari, ali i da Fabricio Brambila zaista postoji.

Zbog ove cirkularne poruke ovaj umetnik iz Bolonje počeo je da dobija razne pretnje iz svih krajeva sveta, pa i iz Srbije.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica Zorani Pavić je bilo žao što ga ljudi bespotrebno napadaju, što je napisala i u statusu na Fejsbuku.

- Nagrabusi Fabi ni kriv ni dužan. Mama mia! Pravda za Fabija! Naša posla. Da ga dočekamo sada kao Kasandru, spasen je - stoji na njenom profilu.

Foto: NKostić

Sa druge strane, Zorica Marković nije bila mekog srca, nego je Fabricija iskritikovala putem ove društvene mreže.

Foto: Facebook

- Fabricio Brambila, čuvajte se tog majmuna hakera, šalje mojim prijateljima u inboks sliku sa nekim psom, prikačio se na moj sistem na fejsbuku. Čuvajte se i brišite, molim vas. Sje*aće nas, majmunčina - napisala je Zorica.

Ovo je izazvalo veliki broj komentara, pa se u okviru njih ponovo oglasila i ona i zapretila Fabriciju napisavši "jao, ne daj bože da ga ja sretnem".

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: Bivši farmer pokazao trbušnjake, ali i svoj NOVČANIK! (FOTO)

Iako je Markovićeva poznata kao neko ko se ne plaši nikoga i nema dlake na jeziku, teško da će svoju pretnju u ovom slučaju uspeti da sprovede u delo.

Autor: V. T.

#Fabricio Brambila

#Fejsbuk

#Zorana Pavić

#Zorica Marković

'