AKTUELNO

Nije im lako!

U toku je emisija 'Pretres nedelje!' Voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o ljubavnom odnosu Nenada Aleksića Ša i Tare Simov. Reč je dobio Dejan Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Slušao sam, meni ovo nije bilo smešno, ali pokrenuti nešto što je nemoguće nema od toga ništa, razumem ga i nije ni čudo što imamo iste patike. Stvarno ga razumem, a to je jako loš običaj. Da je napravio korak sa kofer, uvek ode dalje. Nikome ne možeš da objasniš togotvo ne samom sebi. Neke stvari ne moge ni sam sebi da izbaci iz glave. Pokušava nešto, ali vidiš da drugu stranu ništa ne dotiče. Jako je teško za opisati, ne moguće, sam zna kako je to preživeo. Toliko se borio za to, i na kraju ni hvala. Prihati se nečiji šlag na tortu, a onda kafa - pričao je Ša.
Svi znaju koliko sam ja bio u haosu četiri meseca, kada sa, došao sebi i kada sam slšao. Ja nisma došao da te kanalim i sj*bem dolazak, Moram da kažem, da sam došao do toga da sam ja to. Želim ti svim srcem da izdržiš kako možeš, sredi svoj život i uzmi te pare, Batali žurke, aftere i pi*ke materine. Ja sam tu šta god, kad god - rekao je Ša dok je Dejan plakao.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, nas prati ovde tim psihologu. Tara ne voli nikoga, ona nema ni simpatiju ni ljubav. Ša je lud, pa je lud. Tara će doći sebi pred smrt. Nikada ne može da ukapira. Ona misli da se ona promenila. Ja sve mogu da razumem, nažalost ti si ne možeš skloniti od Tare, nisi mogao napolju da rešiš, nećeš ni ovde. Vidi se da si se zaljubio u nju... Sve što Ša priča, sve je istina. Da je ona osetila da njega boli ku*ac, on se ne bira odvajala od njega - pričao je Janjuš.
Ti vrlo dobro znaš da ja uvek imam nekoga da pozovem, uvek su tu za mene. Nisi mi bio interesovanje - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara ne razmišlja ni o čemu, nažalost ako ne bude slušala biće devojka za sprdnju, dok ne napuni 30 godina. Mene boli ku*ac, što se mene tiče ne moram više biti ni sa kim. Ša je dobar momak ali ti sledi pakao rijalitija narednih pet meseci - komentarisao je Janjuš.
Nenade tvoji kodeksi su drugačiji do ostalih - ubacila se Irma.
Ne znam što pominje Damira, 90% stvari koje priča su posle našeg odnosa - rekla je Tara Mateji.
Ša se loži na odbijanje - ubacila se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.