AKTUELNO

Drama!

U toku je raspodela budžeta Baneta Čolaka, a nakon što je dao mali budžet Dejanu Dragojeviću, veliki je namenio Mikiju Đuričiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Miki najbolji prijatelj ovde, ne šlihtam mu se. Kad si sa nekim blizak ovde, kad ti se nešto izdešava, normalno je da ćeš da mu ispričaš. Miki me uvek pita šta se dešavalo. Da sam išta slagao Mikija, stiglo bi pitanje sigurno, uvek mu prenesem od reči do reči. On je mene prvi pozvao da se pomirimo, dokazao mi je da mu je stalo do mene - rekao je Bane, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki budžet dajem nekome koga sam upoznao ovde, jako me nervira kad se beči, unese u teme, mislim da ima pritisak 300 tad. Jako mi ide na živce kad urla tad. Sa druge strane jako je vredna, podelila je sve sa mnom. Uvek podeli, nisam čuo da mi je rekla ružnu reč, čak me je i ispoštovala, nikad nije odbila radio. Sve osim velikog budžeta bilo bi jako ružno. Dajem Sandri Rešić veliki budžet - istakao je Čolak, pa prešao na srednje budžete:
Tanji dajem srednji budžet, ne mogu da joj dam veliki. Bilo mi je krivo kad sam se svađao sa Luksom i Dalilom, ona je baš tad došla da mi nešto zameri. Ustala je kad su me napadali - pričao je on.
Interesantno mi je da mi je Miki to prvi rekao, a ne ti - odgovorila je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer sam ja tad mislio da ću da prekinem prijateljstvo sa tobom. Mnogi ljudi posle onoga sa Sandijem ne bi progovorili sa tobom. A ja jesam - nastavio je Čolak.
Nisi ni ti prema meni bio korektan. Treba mali da mi daš, baš zato što smo imali konflikt - odgovorila je Tanja.
Ja mislim da zaslužuješ srednji budžet zbog lepih momenata koji smo imali u Zadruzi 1 - govorio je Bane.
Ali ja mislim da ga zaslužujem, jer zaista misliš sve ovo - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji budžet dajem Saletu Luksu. Imali smo konflikt koji smo rešili. Njegov brat je došao i rekao da ga čuvam, to dokazuje da mu ne radim iza leđa. Iz najbolje namere ga savetujem jer ga gotivim. Pokazao mi se jako lojalan i odan. S obzirom na situaciju koja se desila u petak, mogao je da spusti loptu, da ne izgovori one stvari. Nije morao ovde da me izvređa ako sam pogrešio. I on je grešio, pa ja nisam tako reagovao. To me je jako povredilo. Ne mogu da ti dam veliki budžet. Treba da prođe neko vreme, da neke stvari slegnu, da nam se odnos vrati na ono to je bio. Nisam zaslužio neke stvari od tebe. Mogao si da kažeš da nije istina da nosim tvoje stvari, da te ne iskorišćavam, nikad nisi stao u moju odbranu - govorio je Čolak.
Da, nosiš njegove stvari, ja ću ti reći. Nosiš njegove dukseve, to je istina. Imao si ti poklone i patike, pa si mu doneo samo čokoladicu - ubacila se Dalila.
Ti koja si ga tukla ga braniš od mene - dodao je Bane.
Pričaš o Saletu, a spominješ mene. Kada budeš pričao samo o njemu, ja se neću ubaciti. Tu noć si hteo da izazoveš još veći konflikt, gledaj svoja posla! - odgovorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.