AKTUELNO

Otvorio dušu!

U novom izdanju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinar Nemanja Vujičić u svom intimnom kutku ugostio je političara i narodnog poslanika, Dragana Markovića Palmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Marković se dotakao Svetlane Cece Ražnatović, sa kojom je vrlo blizak.

Ceca je jedna jedina na svetu, koja je nezamenljiva i nju niko ne može da dostigne. Ona i ja imamo sestrinsko-bratski odnos i njene pesme zaista svi slušaju i njene pesme su srpske himne, mogu slobono reći - priča Palma, pa otkriva kako se upoznao sa njom:
Cecu sam upoznao kada je ona imala 16 godina, kada je izašla njena pesma "Cvetak zanovetak". Pored poslovnih obaveza i ostalih delanosti u kompaniji koju sam nasledio od oca, imao i ugostiteljstevo. Imao sam te vašarske zabave, velike šatre i Ceca je nekoliko puta pevala kod mene. Uvek kad se najavljivalo da će Ceca da peva, uvek se profitirialo. Kada se udala za Arkana, kada sam se pojavio na jednom mestu gde su bili oni, kaže Arkan: "Palma je jedan srpski domaćin", a Ceca mu kaže: "Pa ja Palmu poznajem duže nego ti" - otkriva Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Politčar otkriva i kako je izgledalo njegovo detinjstvo.

Ja nisam imao detinjstvo kao ostala deca, otac me je terao da radim od svoje šeste godine. Bili smo najveći proizvođači cigle, imali smo traktore među prvima u selu, kamione, radili smo dosta. Kada moji drugari idu na more, meni tata kaže da ja ne mogu, jer moramo mnogo da radimo, i pamtim da mi je rekao: "Kad ti budeš mogao i kada ti budeš išao za nekoliko godina, oni neće ići". Posao se radi dokle posla ima, jer nijedan biznis ne traje večno. Bili smo imućni i nikad mi ništa nije nedostajalo kao detetu, ali nisam se igrao sa vršnjacima, nedostajala mi je igra. Voleo sam da se bavim sportom, jednom sa ukrao konopac kojim se vezuje seno, ja uzmem to i napravim jedan ring, svi su tražili taj konopac, mama je pokušala da sakrije to od oca, ali tata je bio mnogo pametan i shvatio je o čemu se radi - priseća se Marković, pa nastavlja:
Nije hteo da se bavim boksom, bio sam sin jedinac, hteo je da se bavim biznisom. Prvo sam se bavio karateom, pa sam tek kasnije prešao na boks. Došao sam jedno veče sa zatvorenim okom, pa sam morao da priznam ocu da treniram boks. Prestao sam da se bavim time, ali ljubav prema borilačkim sportovima je ostala u meni, pa sam 1992. godine forimirao kik-boks klub - kaže Palma.

Foto: TV Pink Printscreen

U školi sam bio nestašan dečko. Nisam bežao, strašno sam poštovao učiteljice i nastavnike, ali stalno sam nekog štitio i branio, nisam voleo nepravdu. Kada nekog napadnu, krenu da ga tuku zato što je nemoćan, ja sam uvek uskočio i pružio zaštitu, da li verbalno ili fizički.
Završio sam srednju školu, a tata mi je rekao da to može svakoda završi. Hteo je da me upiše na vanredno, smatrao je da je životni fakultet mnogo važan u životu. Ja sada savetujem svakom uspešnom čoveku da upiše fakultet. To vreme ne može da se poredi sa današnjim vremenom. Imao sam trnovit put. Moj otac je bio mnogo pametan čovek, nije se on plašio za mene, nisam ja bio neki prevarant, već kao svaki čovek na selu, mislio je da će me uhvatiti "mangupi". Hteo je da učim pored njega - kaže Dragan Marković u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Dragan Marković Palma