AKTUELNO

Vodi miran život, ali mnogo zna!

Na programu televizije ''Pink'' je još jedno izdanje ''Premijera Vikend Specijala'', a reporter Nemanja Vujičić u program se uključio sa vatrenom crnkom, koja godinama žari i pali estradnim nebom, Tinom Ivanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je poslednjih dana veliki hit na aplikaciji TikTok jer je njena numera ''Kabrio Porše'' iz dvehiljaditih ponovo veliki hit.

To je neki novi trend, ali drago mi je da je pesma aktuelna i posle toliko godina - priča Tina, pa dodaje:
Imam ljude koji mi šalju sve te linkove, to se dešava od decembra, a ja sam tek sad u toku. Drago mi je da su moje pesme ultra-mega-giga hitovi i posle 15 godina - priča Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Radila sam punom parom i prošle godine i tokom praznika, sve je super na poslovnom planu. Pripremam i nove pesme, ali korona me je sprečila da snimim spot - kaže pevačica.

Nedavno je preležala koronavirus, a sada otkriva da li je kovid ostavio posledice na njen organizam:

Nije bilo posledica, imala sam temperaturu 2-3 dana, malaksalost i izgubila sam čula mirisa i ukusa, ali hvala Bogu sada je sve okej - priča Ivanovićeva.

Osvrnula se i na svoj brak, pa priznala da li se svađa sa suprugom Zvezdanom:

U svakom braku postoje lepi i ružni trenuci, bitno je razumevanje i poverenje. Dešava se da se posvađamo i ne pričamo po par dana, ali to je normalno u svakom braku. Idemo dalje - kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudim se da zaboravim sve te ružne svari koje su se dešavale, gledam napred uzdignute glave - priznala je Tina.

Osvrnula se i na preljube na javnoj sceni:

Na javnoj sceni ima mnogo ljubavnica, ali ne priča se o tome. Na estradi se sve zna, ja vodim svoj normalan život, kad ne radim sa porodicom sam, nisam spletkaroš, nek živi ko kako želi - zaključila je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.