AKTUELNO

Rešio je da otkrije sve detalje svog prvatnog života nakon mnogih skandala koji su ga zadesili u poslednje vreme.

Folker Aca Lukas nakon mnogih skandala koji su mu se dogodili u poslednjih nekoliko meseci, a koji su počeli da se nižu nakon što je podneo papire za razvod od supruge Sonje Vuksanović, odlučio je da se oglasi i stavi tačku na sve spekulacije.

Foto: Kobra

Pisalo se da je Sonja varala Acu, pa da je njihov brak prekinut zbog toga, nagađalo se i da je majka Lukasove ćerke Viktorije ostavila pevača nakon što je saznala za njegovu aferu sa Branislavom Pašajlijom, a nedavno se u javnosti pojavila i folkerova prepiska sa suprugom Darka Lazića, Anom Sević.

Lukas je odlučio da se, kako sam kaže, poslednji put u medijima oglas povodom svog privatnog života.

Foto: TvPink Printscreen

- Da sve spekulacije i kalkulacije presečem odmah, moj i Sonjin brak se nije raspao zbog treće osobe, nikakvi jarići, kozice, ovčice, nikakve Ane Sević, ništa slično tome. Mi smo se rastali jer nam nije išlo. Voleli smo se dok smo se slagali, i to je to. Rastanak je bio neminovan. Jednostavno, mi smo se dogovorili da ovako više ne može da funkcioniše, a niko nikog nije prevario. Ja njoj verujem i siguran sam da me nije prevarila. Iako ljudi svašta pričaju, a pogotovo sada kada nismo zajedno, svi su hrabri i dušebrižnici - istakao je Lukas, a potom priznao da još uvek voli Sonju.

Pročitajte još:OGREBALA GA MACA? Zoran Marjanović besan: Neću Diskreciji da dajem pesme ona "KRMENJAUČE"!

Foto: Instagram

- Ona bi mene ostavila da je mislila da sam je prevario, isto kao i ja nju. Ona će uvek biti moja supruga. Naravno da volim svoju suprugu i ko zna koliko ću je još voleti. Što bih to krio - iskren je bio Aca.

Na kraju svega što je učinio od kako je pokrenuo razvod sa Sonjom, folker je istakao da se najviše kaje zbog veze sa Branislavom Pašajlijom.

Foto: Instagram

- Napravio sam životnu grešku s time što sam uradio s tom devojkom, sa Branislavom. Svakom čoveku se desi neka slabost. Možda malo besa, malo sujete, malo svega... uticalo je na to da napravim krvavu glupost. Ne zato što sam uništio mogućnost da se Sonja i ja pomirimo. Ne, i tada sam znao da nema ništa od braka. Ali to sa Branislavom je greška koju sebi nikad neću oprostiti, ne zbog nekog drugog nego zbog sebe. Zato što sam to uradio tako javno. Valjda čovek negde ne promisli dobro, a ja ništa nisam uradio namerno. Ne kažem da mi se nije dopala u tom trenutku, ali ne bi mi se dopala da su druge okolnosti. Ponašao sam se kao klinac - kazao je on.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Branislava Pašajlija

#Sonja Vuksanović

'