AKTUELNO

Na tu ljubav ipak nije stavljena tačka!

Dalila Dragojević i Filip Car nakon raskida ništa manje ne intrigiraju javnost, šta više sve oči su uprte u njih i spekuliše se da svakoga trenutka može doći do pomirenja. Većina zadrugara primećuje njihove poglede, hemiju koja se, kako kaže, oseća u vazduhu.

Nakon izlaska Maje Marinković, zadrugar je imao aferu sa Anom Jovanović, a nakon toga i nekoliko flertova sa Marijanom Zonjić, Aleksandrom Nikolić i drugima. Ono što ostaje konstanta u njegovom ponašanju jeste slabost prema Dalili koju poslednjih dana sve manje krije. Sinoć je u više navrata pokušao da razgovara sa njom.

Foto: Pink.rs/E-stock

Većina zadrugara komentariše da je Filip sklon da jedno priča a drugo radi, ali njegov najbolji prijatelj je neko ko ga godinama poznaje u dušu i može dosta dobro da proceni svaki njegov naredni korak i odgonetne šta se krije iza garda koji zadrugar često nameće.

Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Bruna, kako bi nam otkrio šta se krije iza odnosa sa Dalilom i da li po njegovom mišljenju zaista sledi pomirenje.

Definitivno je slab na na nju... Primećujem i ja tu ima nečega, jer je on neko ko se brzo zasiti i onda preseče, a sa njom je već dosta vremena prošlo a i dalje mu je interesantna. On je emotivna duša i čovek na prvom mestu, zato se i opterećuje njom i Dejanom, na neki način ga i dalje grize savest pa mislim da je sve to pomešano. Kaje se zbog načina na koji ju je ostavio, pa plus neka emocija i ovo je rezultat. Moguće da će doći do pomirenja, mogu sve da očekujem, iako mislim da bi mu najpametnije bilo da malo bude sam, da razbristri mozak od svega. Izludeće ga sve ovo, najbolje da bude ili sam ili da nađe neku treću.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Jovana Matić Đokić

#Zadruga