AKTUELNO

Sada je sve na njoj!

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Marko Đedović naredni je dobio reč:

Mislim da su ego i sujeta doveli njih dvoje do ovog stanja. Počeo sam da se saživljavam sa nekim stvarima. Preko Dalilinih leđa puca sve, a žensko je. Ona je u centru dešavanja, gde sve puca, bilo da je dobro ili loša. Čovek pukne u jednom momentu. Što se Dejana tiče i tog odnosa, ja sam joj rekao... Da su bar jednu stvar poslušali, do ovih stvari nikada ne bi došlo. Odeš s drugim muškarcem i onda da neko veruje da će mu se vratiti. Da si volela, ne bi ni otišla, njoj proradi griža savest. Žao mi je što se Dalili neke stvari dešavaju, da je kriva, jeste, ali nije toliko kriva. Moje mišljanje je da će oni u jednom trenutku naći zajednički jezik, meni su neke stvari jasne. Da sam spolja, sinoćna noć bi mi bila interesantna, ovde nije. Žao mi je što niko nema svest da je nekome i ona ćerka i sestra. Dejan mi izaziva ogroman bes, dobro što nije tu, svašta bih mu rekao. Sad je na Dalili sve, na njoj je naredni potez - rekao je Đedović, pa se osvrnuo na Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je samo u odnosu sa ženama katastrofa, tu ima falinku, ima i kompleks i inat, ali je on neko ko će i da podeli i da sasluša. Inteligentni su, ali glupi kao ljudi. Sa Filipom se nikada nisam ni svađao. Ne mogu nikako Dalilu poslati u ovom stanju - odlučio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga