AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Ane Radulović i Pande, gost u studiju je bivša zadrugarka, Jovana Ljubisavljević misica i aktuelna devojka zadrugara Stefana Karića.

Jovana je u gostovanju na RED televiziji spremna da prokomentariše sve aktuelnosti iz nikad turbulentnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima ''Zadruge 5''.

Foto: RED TV

Jovana je ovom prilikom komentarisala haos Dejana Dragojevića sa dočeka srpske Nove godine, koji je čitavu javnost ostavio bez teksta:

Nadam se da je Dejan dobro! Pratila sam na strimu, ono je strašno za videti. Hvala Bogu da su svi dobro i da nema većih posledica. Žurka je posle bila odlična, najbitnije da je on dobro - priča Jovana.

Ovom prilikom otkrila je da li krivi Dalilu za skandal sa dočeka srpske Nove godine.

Videla sam da ga je napala za pivo i da je prošlo bez većih posledica, kasnije je Car čuo za sve unosio joj se u lice i Dejan to nije mogao da istrpi. Ona je bila okidač. Tu ima milion i jedna stvar koju možemo analizirati. Nisam ni na čijoj strani, gledam objektivno. Dobro je što nije skočio na Cara, sve se dobro završilo čini mi se - zaključila je misica.

Foto: RED TV

Ovom prilikom prokomentarisala je odnos Dalile i Dejana Dragojevića generalno:

To je potpuno nezdrav odnos, svi smo bili na Dejanovoj strani dok nije prešao preko svega. On se ponaša kao da je sve u redu, a ona hvata krivinu i radi sve što želi. Ovo je presedan koji smo videli da se devojka tako ponaša i tretira ga kao psa. Dobro je dresiran i sluša komande. Eto i vi ste maltretirani ipak. Da te neko toliko ponizi i uništi, a ti kao gluh i nem da preko noći oprostiš, nezamislivo. Stvarno bolesno - priča Ljubisavljevićeva.

Detaljnije pogledajte u videima ispod:

Autor: M.M.