AKTUELNO

Součavanje!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da vid i čuju razgovor Aleksandre Nikolić i Nevena Miličević o Marku Janjuševiću. Aleks joj je prepričala njihovu konverzaciju, a u sve je bila umešana i Sandra Čaprić.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću.

Devojka je bolesna, vidi da je kamere snimaju, pa namerno komentarišu. Devojka non stop provocira, ti si za ludnicu - besneo je Janjuš.
Sinoć sedimo ovde pričamo prolazi Car, a on mi dobacuje da ja gledam. Ja sam mahinalno pogledala, kao što gledam u sve ljude. Ti mene ne zanimaš u ljubavnom smislu, nije mi jasno šta radiš i šta pokušavaš. Budi iskren i normalan. Nije mi normalno da sedim sa njim i Sandrom - govorila je Nikolićeva.
Ti si tražila da piješ kafu sa njom - dodao je Janjuš.
Ja sam se šalila - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sad vidim da je to zezancija, ali mislim da je sa Aleks drugačija situacija, jer su njih dvoje imali nešto - ubacila se Marijana.
Ona se igrai glumi ludilo. Meni dobacuje, Janjuš je došao kod mene ukrevet, ona je tražila da pijemo kafu. Kad Janjuš nešto kaže, ona seokrene ka Mensuru, zavisi od situacije. Nas dvoje smo se sinoć nešto prepucavali i rekla sam mu da ću da zovem ove dve da pijemo kafu, a Nevena mi je rekla da je htela da me gađa šoljom. Ona je ljubomorna na mene zbog Janjuša, ona nije normalna. Neka reše ovo njih dvoje - govorila je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da hoću da provodim sa tobom 24 sata, ti bi provodio, ali ja ne želim. Htela sam normalno da razgovaram sa njim i pitala sam ga neka stvari, a ona stoji i sluša. Meni su njh dvoje smešni, kao dve tužne sove - nastavila je Aleks.
Ona i na žurku dolazi sedi ispred nas - dobacila je Sandra.
Ovo su uradili samo da Sandra dobije neko pitanje - rekla je Spasojevićeva.
Ti si bolesna - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.