AKTUELNO

Haos na samom početku!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću i pušten je prvi klip. Zadrugari su imali priliku da vide razgvoor Sandra Rešić i Jovane Tomić Matore o MC Aleks i njihovom odnosu, kao i planovima koje su pravila za budućnost.

Mnogo je ružno ovo što radiš, ali okej - dobacila je Aleks.
Pričala je sa Rešićkom i ona joj je čak rekla da se ja postavljam kao muškarac. Možda bi nam napolju bilo top, možda ne bi jedan dan izdržale. Ja sam rekla da ako se nisu javile emocije za čeiti mesea, ne verujem da će i napolju. Ona je uhvatila sebe da razmišlja da bi mogla da proba, u smislu poljupca, pa da vidi. Jedino su bila dva poljupca o kojima smo pričale. Ja sa rekla da se ponašam ovako jer imam emociju, imam potrebu da je zaštitim. Kad se dešavalo za Čorbu, ja sam nju pitala da li mogu da joj zamerim. Uhvatim sebe da ljubomorišem, a nismo u vezi - govorila je Jovana.
Nije mi jasan momenat na početku klipa, da sam ja htela poljubac, a ti nisi - dodala je Aleks.
Bilo je insistiranja sa moje strane, za Novu godinu i kad je bila Zadrugovizija, nije htela. Ona je rekla i da smo se poljubile, da bih je ja izdala. Ona nema poverenje, a ja koliko god da je poštujem, imam nagon, sviđa mi se. Sinoć sam htela da spustim loptu, stavila sam joj poklončić, ona je to odbila - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dogovorile smo se da više ne pričamo sa drugim ljudima na ovu temu, i meni je to okej. To mora da se desi da bude obostrano, želim da objasnim kako je bilo - pravdala se Aleks.
Kontakt ne treba da postoji, reci kraj - urlao je Mića.
Ona kad bi se odlučila za vezu, izgubila bi Miću kao prijatelja - istakla je Matora.
Lažeš kao pas, ovde nema nastavka! Ignoriši je... Ona to neće da joj kaže - nastavio je da viče Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića jeste u pravu, ako vidi da je zaljubljena nema šta da provodi vreme sa njom, jer je to davanje lažne nade. Možda joj se sviđa, ja ne znam - komentarisala je Aleksandra.
Ako te napada braniću te životom, ako me lažeš je*aću ti mater - rekao je Mića.
Dva puta sam pričala sa tobom o Jovani... Mi nismo bile u vezi da bismo raskinule. Nisam rekla da me maltretira i da ide za mnom - pravdala se MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.