AKTUELNO

Evo šta su sve rekle!

Sandra Rešić i Jovana Tomić Matora danas su u dvorištu nakon buđenja porazgovarale o incidentu koji se dogodio na proslavi srpske Nove godine.

Ako se sad posle ovoga ne izdigne, ovo neće da se završi kako treba... Nema više šta da se kaže. Takvu protivuslugu mu (Dalila Dejanu) čini... Kud mu se vraćala, koje p*čke mamine... - govorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Non-stop mi je scena u glavi. Car mi kaže da mu je Tara rekla (da plače Dalila zbog njega), i kad mu je Dalila rekla da nije tako, da je opet uhvatio Tarin pogled - rekla je Matora.
Ja sam mislila da je on nju napao, ali nije joj se on uneo u facu da joj j*be mamu - dodala je pevačica.
Ja sam se us*la, a ne Dalila. Oči su mu ispale. A Dejan je stajao i gledao sve, pa je nestao, pa je zaustavio pored vrata. Nije bilo prijatno. Dalila je rekla Caru da nije kriv, ali baš nije izgledalo prijatno. Ona se us*ala, zato ju je Dejan pitao da li se plaši. Cara je prebacilo, mešao je p*ća - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

J*bem li ti život... - prokomentarisala je Sandra.
Nešto je Car rekao: "Ne zaslužuješ da plačeš ni zbog mene, ni zbog Dejana". Onda je Dejan rekao Caru da ga ne pominje... Da sebe onako povredi... - govorila je Matora.
Ne znam više šta da mu se kaže - rekla je Rešićeva.
Ne znaš kako da komentarišeš više... Znaš šta mislim da je kod Cara, da je bio užasno zaljubljen u Dalilu, da je hteo naglo da preseče, misleći da ga će da ga prođe. A prolazilo ga je time što je morao da smiri Maju - istakla je Tomićeva.
Isto mislim - dodala je pevačica.
Čim je Maja izašla, odmah je poželeo razgovor sa Dalilom. To je jače od zaljubljenosti. Ja mislim da je on sinoć bio u stanju da skoči na Dejana da je nešto rekao. A znao je da je pre toga bio kriv, da ju je nešto iznap*šavao. A on je ubeđen da ona voli njega (Dejana), zato neće da ustane - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, on ne trpi pritisak - zaključila je Sandra.
Njemu je Tara rekla to, ali je on pijan napravio to ludilo. Da nije ušao u pušionicu, ne bi se desilo - dodala je Matora.
Ne, Cara je prebacilo zbog Dejana, ne Dalile, smirio bi se da Dalila nije bila tu. Za sinoć su i svi krivi i niko nije kriv. Dalila koja nema m*da zbog griže savesti, ne čini Dejanu dobro, čini mu trista puta gore. Dejan koji sve zna, sve kapira, sve vidi... Ali neće, baš zbog te Daliline reakcije sa druge strane, on misli da ima trunka nade da će biti kao pre, a neće. A Car za sve drugo - istakla je Rešićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.