AKTUELNO

Matora takođe sumnja u ponašanje svoje drugarice.

Milan Milošević nakon reklama dao je reč Jovani Tomić Matoroj, ne bi li prokomentarisala odnos Dejana i Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre ti nisam dao reč, a vidim da si izgorela, izvoli, kaži šta ti je to zasmetalo - rekao je Milan.
Slušam Dalilu šta priča i nisam neko ko će da nameće svoje mišljenje. Do prošlog ponedeljka je ona sasvim drugačije govorila. Rekla je da joj Dejanovo ponašanje smeta i da joj je navodno glupo da muj kaže šta misli. Malo je čudno da ona pazi i da mu ćuti i to posle svega. Sada bi baš trebalo da budu najiskreniji ikada. Sumnja u njega, sumnja on u nju, neće da mu kaže šta misli, ne znam, meni to ne liči na Dalilu. Ne mislim da ona ne želi da ima dobar odnos sa njom, znam da želi. Ali smatram da je njeno iskreno mišljenje da treba da budu drugari, a odnos im zapravo liči na mene i Aleks. Kao što sam se ja nadala da ću biti sa Aleks tako i Dejan, ona mu daje lažne nade... Mislim da je sve ovo ovako jer ona ima komunikaciju sa Carem - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju boli ku*ac za sve, ona se razvela. Gospodine Dragojeviću, vrati se na fabrička podešavanja što pre - dobacio je Mića.
Mislim da je najboje da bude sama, ali to je moje mišljenje - dodala je Matora.
Po meni on nema svoj život i sav taj pogled na život je njemu ona, ako nema nje nema ni života. To nije nešto novo, ne znam kako to ne vidite. Kada nje nema u kući, nema ni njega. Ne znam da li je on ubijem toliko u pojam ili se folira, ne znam... Kada je tu Dalila on jede i pije, smeje se... to po meni nije normalno, zaista. U početku sam se divila toj emociji, sada shvatam da meni to nije normalno, plaši me to. On želi da nju prikuje samo za sebe, takav čovek ne treba Dalili, nego nikome. Po meni nju Dejan uopšte ne zanima, slušam šta ona govori i totalno sam šokirana. Ne bih volela da me neko voli kao što Dejan voli Dalilu - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je ovo uzalud pričati. Sve je već viđeno i rečeno... Da li vi mislite da Dejan nešto sluša? Ma nemojte za*ebavati, njega boli ku*ac - rekao je Janjuš.
Iskreno on je retardiran čovek i sada je to svima postalo jasno - dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detajnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga