AKTUELNO

Sevaju varnice!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je aktuelni zadrgarksi duo, Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila se osvrnula na odnos sa Dejanom, pa otkrila da li će biti sa njim.

Dejan i ja smo drugari. Provodimo vreme zajedno, tu smo jedno za drugo, ne znam dokle će to ići, znam da izgleda i bolesno, svesna sam toga. Ali, eto, jednostavno, kada nam je nešto zanimljivo, smejemo se, ako me na momente unervozi ili ja njega, odemo jedan od drugog - priča Dalila, pa dodaje:
Znaš kako, pokušali smo da se pomirimo, ali nije išlo, nije nam uspelo. Ja smatram da među nama nema budućnosti, ali dug je period pred nama, ko zna šta će biti. Nikad ne obećavam ništa - iskrena je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Amidžić je upitao Cara kakav je njegov odnos sa Majom Marinković i da li je završen.

Jeste. Ostala su samo neka sećanja na nju. Uvek kad se neke loše stvari izdešavaju i kada se nešto završi, sećam se samo lepih momenata. Kad pomislim na Maju, setim se samo tih nekih trenutaka koji su mi prijali i koji su mi dragi, i nekadse osetim se loše. Ja Dalilu da ne gledam svakim dan u nekim određenim situacijama koje su za mene ružne i stvaraju mi neku averziju, ja bih se samo sećao onog dobrog - govori Filip.
Kako se uvek prešalta na mene, nije mi jasno. Pitaš ga za jednu osobu, on se nekako uvek prešalta na mene, uvek mene navodi za neke primere, uvek ima nešto da komentariše za mene - kaže Dalila.
Ma da, ti si čudo - dobacuje Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Duša jedna, baš je dobrica, ko bi rekao! Ovako kad te čovek sluša... Za poželeti! A kad te upozna... Ne daj Bože nikome - uzviknula je Dragojevićka.
Dalilu znam kao dinar, ona bi sve na svetu dala, u ovom momentu, da je sto posto sigurna u mene i da zna da ću ja biti ozbiljan, da zna da neću biti degenerik, ona bi ušla u taj odnos sa mnom u roku od tri dana! Čak bi bila i spremna da se promeni i da nema nijednu grešku, da mi ne bude lako da je ostavim, kao prošli put - priča Filip, dok Dalila uzdiše.
Lepo je kad neko ima ovako veliko sampouzdanje, on bi najviše na svetu voleo da je ovo isitna i da je siguran u to, ali on nije siguran u to, već priča ono zapravo želi - zaključuje Dalila u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.