AKTUELNO

Žestoko!

U toku je nova igrica u Beloj kući, a voditelj Dragan Marinković Maca prozvao je Taru Simov.

Započela bih sa ovaj čovek, ali izlaganje bi palo u vodu, rećiću ova osoba. Ova osoba se predstavila meni kao prijatelj, dok sam služila svrsi bila mi je prijatelj. Služila sam osobi da se istakne i da bude uključena u bitnu temu u datom trenutku. To je osoba koja je mene najviše povredila i podseća me na moju majku. Osoba koja me je dva puta pitala kako sam i koja me je jako povredila. Osoba koja je mene samo koristila kao nekog i nešto u rijalitiju da bi imala šta da komentariše. Osoba da je znala da će kobno da se završi po nju, drugačije bi sve uradila. To je osoba kojoj sam dala drugu šansu, punila je mom bivšem momku glavu i to je osoba koja me je najviše povredila - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić - rekli su jendoglasno zadrugari.
Sandra Rešić - otkrio je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je bila Marijana Zonjić.

Sa osobom sam bila okej u startu, sad smo korektne. Osoba je imala ljubavne pehove, pa se vratila tamo gde je ašla utočište i može da dobije od osbe od koje može da dobije sve što poželi. Ta osoba je nesrećna u ljubavi - pričala je ona.
Marko Osmakčić - rekli su svi u glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je bio Bane Čolak.

Ovo je osobakoja se jako folira. Voli da dođe do izražaja na pogrešan način. Ima zanimljive priče, ali u nekim rečima preteruje. Osoba preteruje u svemu što ovde izgovara. Voli da izmišlja i da glumi ono što nije - govorio je on.
Sale glumac - rekli su svi zadrugari.
Sale glumac - potvrdio je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga