AKTUELNO

Zbunio ih sve!

U toku je nova igrica u Beloj kući, a voditelj Dragan Marinković Maca prozvao je Dejana Dragojvića. On je počeo sa opisom zagonetnog zadrugara.

Ta sooba je jako specifična. U jednom trenutku je svima primetna, u drugom svima neprimetna. Kad se uradi loš postupak ne zamera se i to se zaobilazi. Koliko god svima išla na štetu ilikorist niko ne reaguje. Osoba bude do jutarnjih časova po kući, ima dozu agresije, svi joj se smeju, zanimljivma im je, ali i nije. Svi osobu bi naveli za najgore, ali zaborave. Ta osoba je jako pametna, ja mislim, postupci ne pokazuju. Smatram da može bolje i kvalitetnije da se pokaže, ali nemože da ispliva na površinu. Sve svoje vreline pogrešno ispoljeva. Osoba mi je intersanta, svašta bih rekao, ali prećutim - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Došao je red na zadrugare da pogađaju o kome se radi, a Marko Osmakčić nastavio je da pravi haos.

Pronalzim sebe, a može da se pomisli da je Filip Car. Isticanje mana koje drugi ljudi ne komentarišu, rekla bih za sebe, ali mrtva trka između mene i Cara. Mislim da sam ja - rekla je Tara.
Dvoumim se, mogao bih Taru i Filipa. Protumačio sam da postupc ne govore da osoba nije pametna. Izabraću Taru - dodao je Mensur.
Tara definitivno, zadnja rečenica mi možda nije Tara - istakla je Spasojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo je da napravi varku između Tare i Cara, a mislio je na Sandija - govorio je Zola.
Ovo je namerno pogrešno navođenje. Misliš jedno, a ide na drugu stranu. Ima petoro za koje mislim... Za mene je Sandra Rešić u senci Đedovića - rekao je Mića.
Ja sam hteo da kažem kao Zola. Nisam razmišljao o Tari, nego o sebi. Mislim da je Zola pogodio i da Dejan misli na Sandija - pričao je Car.
Mislio je na Filipa, a napisao je Sandi - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandi - otkrio je Maca

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga