AKTUELNO

Oči u oči!

U toku je emisija ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem''. Nakon što je voditelj otkrio zadrugarima da se Dalila Dragojević našla na trećem mestu, kad je reč o glasovima publike za osobu koja se najviše pravi pametna, a nije, reč je dobila Dalila. Odmah posle nje, Filip Car se javio za reč, pa je rekao.

Šta bi to govorio, to se zna, kao da je napolju noć - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ovaj čovek želi da bude sa mnom, ja nisam videla veću želju. Ne dam mu da priča. Ti ne možeš sebi da oprostiš što ti se nikada neću vratiti - skočila je Dalila.
Za mene je ta noć, kad smo se svađali, bila mučna. Kad je dala Tari odgovor i rekla je da treba da se desi razgovor i da imamo neke neraazjašnjene račune. Ja sam pristao na taj razgovor i trebao sam reći da ima tih nekih nerešenih računa i da ne dozvolimo jedno drugome da se narednih šest meseci prepucavamo ovde. Ne želim se dovesti u situaciju da je vređam ovde. Drugo, kada kaže da se vodila srcem, a ne glavom, okej vodila se srcem u momentima kad se zaljubila, a šta ćemo sa glavom? Glava je govorila da je ona bila u okovima, da je u braku bilo loše, da bi joj se to desilo i van ovoga. Šta je sa tom glavom? Rekla je da je igrao igrice, a moja glava je zaribala, dihtung je otišao u pi**u materinu. Ja sam se vodio ovom glavom, a ti si se vodila striktno glavom i srce - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga