AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević postavio je naredno pitanje Ani Jovanović:

Da li je realno da si se onoliko srozala za jedno noć? - upitao je Darko.
Sama sam kriva za svoj postupak, ja ne mogu da se operem od toga. Nisam mogla to veče ni da sagledam situaciju, i ja sam nakon toga odlučila da razmislim sama, i shvatila sam šta sam uradila. Ja sam sledeće jutro shvatila da je to pogrešno, i da su me svi tešili ja bih sama shvatila da sam pogrešila. Ja nisam nikome ništa loše donela, samo sebi. Ja ne mogu da se operem, uradila sam to, pogrešila katastrofalno, i to je to - rekla je Ana

Foto: TV Pink Printscreen

Fascinantno je da si ti ta koja je vršila pritisak na Cara,a on te je odjavio. Od Tare ste napravili psihopatu - rekao je Darko.
Ona mene zna, ona je za mene drugarica. Napravili su bunt od mene, i ja sam pogrešila,a Tari sam zahvalna. Nisam ja očekivala to od sebe - rekla je Ana i pokazača flaše na kojjima joj je Car ostavljao poruke.
Da li bi bila ista situacija da je ona odvukla Mensura? - upitao je Car.
Ne bi jer se ona muvala sa Mensurom - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ok, a šta je sa Matejom. Zašto se desio toliki problem što je to bilo sa mnom - govorio je Car.
Ona se sa Matejom ljubila pre Mensura - dodao je Darko.
Najveći problem je u meni, a ne u Ani - dodao je Car,

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio ljut zbog njenih stanja, meni je draže da te gledam - rekao je Mensur.
On je objasnio da kod njega mora postepeno, a meni je Mensur zamerio neke stvari, a sebe nije gledao. Bilo bi okej da on dođe na pola sata,a ne da se krije. Meni je bilo jako ružno što se on pokašao kao da je idalje sa Milicom u vezi. Meni to nije jasno - rekla je Ana.
Ne znam što joj je to trebalo - dodao je Mensur pa uporedio Cara i Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.