AKTUELNO

Trenutno je zaposlena kao direktor glumačke performanse, a ujedno radi i kao nastavnik glume na Kalifornijskom fakultetu umetnosti, u blizini Los Anđelesa.

Glumica Mirjana Joković godinama živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je glumila u mnogim pozorištima, ali i na filmu.

Trenutno je zaposlena kao direktor glumačke performanse, a ujedno radi i kao nastavnik glume na Kalifornijskom fakultetu umetnosti, u blizini Los Anđelesa. Ono što mnogi nisu znali je da je Mirjana igrala rame uz rame sa nekim slavnim holivudskim zvezdama. Tako je igrala sa Dženifer Lopez u filmu “Sobarica i senator”, ali i sa Endijem Garsijom u filmu “At Middleton”.

Foto: Printscreen YouTube/ Delta Video

Jednom prilikom glumica je otkrila da Srbiju nije napustila zato što je nije volela, već zato što se slučajno tako desilo.

- To je univerzalni problem svih ljudi koji jednom krenu daleko od kuće iz potrebe da žive negde drugde. To što su otišli, ne znači da su ostavili svoj dom, ali je u redu i da pronađu neko novo mesto, život u inostranstvu - pričala je svojevremeno Mirjana Joković.

Foto: Instagram.com/mirjanajokovic

- Nikada se nisam otkinula od Srbije. Meni je to bilo jako važno u životu, jer nisam otišla iz Beograda zato što ga nisam volela. Stalno sam putovala i meni se slučajno desilo da sam ostala u inostranstvu i stvorila sam sebi dva doma. Hvala Bogu, ima dosta naših svuda, pa je lakše ostati - pričala je ona.

Foto: Printscreen YouTube/TEDx Talks

Autor: M.K.