AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je ''Igra istine'', a Mc Aleks je pitala Taru Simov.

Zanima me zašto se toliko trudiš da odvojiš Mensura od Milice - pitala je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mrzim Milicu, mrzim njene postupke i to pokazujem od kad sam ušla. Smatram da ne zaslužuje momka poput Mensura, jer je on neko ko je tu 2 sata za osobu koju voli. Prosto nije dostojna njega. Smatram da Mensur zaslužuje više od Milice Veselinović i da Mina, kakav god da je bio njihov odnos, smatram da ga je Mina volela i da je bila tu i da ga zaštiti - rekla je Tara.
Minu i Milicu ne možeš nikada da upoređuješ, to se ne upoređuje - rekao je Mensur.
Ja bih sebe poistovetila sa Mensurom kad su ljubavni odnosi u pitanju. Mensur je jedno blago za svaku devojku na ovom svetu i nek je sa srećom sledećoj i da ne zej**e kao što je Milica - nastavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sad ovako pričaš o Mensuru, a pre deset dana si ga vređala - skočio je Car.
Mensur i Tara su se svađali ovde, nemojte to da zaboravite - ubacio se Dejan.

Tara je pitala Dalilu Dragojević.

Svi smo upućeni da se tvoj i Dejanov emotivni odnos završio, zašto ti misliš da Dejan sebi daje za pravo i zašto se ti njemu pravdaš da li ćeš biti ili razgovarati sa Filipom Carem - pitala je Tara.
Ne smatram da je normalno da se pravdam, ali smatram da kad me pita da bih trebala da kažem. Nije to samo pravdanje, to je istina koja se neće desiti. Filip je rekao šta je imao da kaže i mislim da tu stvarno nikada više ne može biti ni prijateljstvo. Mene Dejan pita stalno, a ja ne mogu da kažem da nisam - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je to normalno - pitala je Tara.
Ne mislim da je išta u kući normalno, uključujući i tebe. Za Filipa smatram da pod alkoholom priča ono što misli. Između Filipa i mene se nije desio normalan razgovor. Ako se desi razgovor između Filipa i mene i desiće se ako bude bilo potrebe da se desi - rekla je Dalila
Je l' si ti emotivno čista? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne - rekla je Dalila
Prema kome? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema sebi - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga