AKTUELNO

Veliki broj pravoslavnih vernika, među kojima je bilo i mnogo poznatih, sinoć su Božić, jedan od najvećih praznika, dočekali na službi u Hramu Svetog Save.

Na Vračaru smo prošle noći tradicionalno, kao i svake prethodne godine, zatekli muzičku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, koju mnogi na prvi pogled nisu mogli da prepoznaju jer je lice sakrila zaštitnom maskom i kragnom, dok je preko glave navukla kapuljaču.

Foto: E-Stock/Blank

Ceca, koja nikada nije krila koliko joj je vera važna, postila je ceo božićni post, a pričestila se sinoć, u Hramu Svetog Save. Na službi je viđen i njen emotivni partner Bogdan Srejović koji nije bio tik do nje, već sa decom njene rođene sestre Lidije Ocokoljić.

Foto: E-Stock/Blank

Službi su prisustvovali i Đokovići - Novakovi roditelji Srđan i Dijana, kao i brat Đorđe, koji je došao sa novom devojkom Saškom, a sama, bez koleginica iz grupe "Hurricane", došla je i pevačica Ivana Nikolić.

Foto: E-Stock/TikTak

Osim njih, službi je sa svojim suprugom Tašketom prisustvovala i pevačica Viki Miljković, kao i njen kolega Boban Rajović.

Foto: E-Stock/TikTak

Foto: E-Stock/TikTak

Autor: D.T.

#Boban Rajović

#CECA RAŽNATOVIĆ

#Viki Miljković

#ivana boom nikolić