AKTUELNO

Iskreni o svemu.

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'', a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip, na kom su zadrugari imali prilike da vide poglede između Dalile i Filipa Cara na reprizi novogodišnje žurke.

Marko Janjuešvić je dobio reč kako bi prokomentarisao klip.

Poznavajući IFlipa rekao sam da nije ravnodušan prema njoj, jer je bio prema njoj dobar. Nije lako uopšte ući u taj odnos gde je ona udata, a da nemaš osećanja. Nije sigurno ravnodušan, ali iskreno, njega ne zanima ništa. Ne zanima ga niko niti će ga iko zanimati, ali da me pitaš za Dalilu kad ovde sedi i gleda...Samo jedna stotinka može da napravi sat vremena ovog klipa. Video sam ja da se ona dva tri puta nasmejala - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su ubeđeni da će posle rijaltija zavšriti zajedno - rekao je Milan.
Dalila bi se sad pomirila sa Filipom da ima povernja u njega. Ona je zaljubljena u Filipa i dalje. Lomi se sve u njoj i to kapiram. Filip bi se sutra pormirio sa njom, ali mu je naprijatno
Ona njega ne bi ostavila ni dan danas - rekao je Milan.
Neka bude da sam sve ja, Janjuš opet priča u moje ime, i nek je sve tako - rekla je Dalila, pa je potom otišla u pušionicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je očekivao drugačiju sliku od nje - dodao je Janjuš.
Je l' moram ja da komentarišem. Ne znam ja ništa, videli ste sve...Ne znam, pogledajte onaj snimak kad je on popio i ono sve što se dešavalo kod mene. Meni deluje da on voli kada nabraja njene mane, priča sve sa osmehom - rekao je Miki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga