AKTUELNO

Mnogi nisu verovali u to što su čuli!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a nakon što su Marko Đedović i Jovana Tomić Matora izneli mišljenje na odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara u poslednja dva dana, reč je dobio Dejan Dragojević.

Opet si se smorio - rekao je Milan.
Opet sam Milane... Sedmo čulo, ne moram da sam negde da bih osetio. Javljalo mi se, uvek mi se javljalo. Imam neki flešbek. Pucaju me neke slike u glavu - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako kažem da ne želim nešto, ne može me ubediti ni jedan gledalac - ubacio se Car.
On je meni rekao da me voli kao boga ispod kapuljače, ja nisam ništa rekla ispod kapuljače. Kod mene je sve transparentno - skočila je Dalila.
Ja da nju volim, ne bih je mogao ostaviti i gledati pored Dejana. Mene briga šta će ko misliti, ne zanima me ni Dejan ni niko. Ne želim sebi Dalilu u životu, kao ništa - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si jutros rekao: ''Voleo bih najviše na svetu da smo isti'' - rekao je Milan.
Nisam sigurno tako rekao - počeo je Car, ali ga je Dalila prekinula:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je rekao da je stupio sa Majom u vezu jer je smatrao da će biti ludost, a da je sa mnom mislio nešto ozbiljno - rekla je Dalila.

Nakon kratke rasprave, Dejan je nastavio svoje izlaganje.

Ja ću opet da se vodim onime, pokušaću da sve što mi smeta da se ugrizem za jezik i nek se dešava sve svojim tokom. Neću ništa ni da komentarišem ni sugerišem. Zadržaću, a iz razloga da vidim šta će se dogoditi. Ne pratim ja ništa, ja mogu samo nešto da načujem. Puštam sve - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga